CHORROS DEL TANQUE - ARAFO -

Villa de Arafo
- Etnografía. Chorros de Agua -
Nämä julkisen veden suihkut sijaitsevat Barranco de Avingon tai A Performancein oikealla rannalla. Tämä katu on osa vanhaa 'Caminoa, joka menee veteen ', viitaten Arafon päävedenjakopisteeseen.

Niiden agaringsten kautta, joissa vesi Avingon galleriasta alunperin oli peräisin myöhemmin, kahdennenkymmenennen vuosisadan ensimmäisellä vuosineljänneksellä, toimitti Los Huecosin galleria.

Näiden julkisten vesisuihkujen olemassaolo voi olla päivätty 1800-luvun ensimmäisestä kolmannesta, koska niillä on suora yhteys hydraulijärjestelmään, joka toimittaa vettä näinä päivinä suoritettuihin julkisiin pesupesemisiin. Veden suihkut sen käytön aikana olivat kohtaamispaikka ja suhde naapureihin odottaessa käännöstä konttien täyttämiseen.

Ne on tällä hetkellä suojattu ja kunnostettu BIC-ilmoituksen ansiosta, JOTKA 41/2006 antavat luokan 'E etnisten sivustojen tehdas ja pesula '.Chorros del tanque - Arafo -

Julkinen vesihuolto, joka on osa putkista, myllystä ja pyykistä koostuvaa etnografista joukkoa.
Kanavat, jotka syöttävät tämän pisteen, tulevat vedestä, joka tuottaa vanhan myllyn pyörien käyttövoiman, joka sijaitsee ennen niitä vesipiirissä.

Se koostuu mamposterityöstä, jossa on erilaiset kanavat ja ylivuodot näiden suihkukoneiden käyttöä varten.

Yläkanava palvelee neljää suihkua, kaataen vedet pieneen tai alempaan säiliöön, missä se on kertynyt, siirtyäksesi myöhemmin viimeiseen säiliöön ennen siirtymistä pesuhuoneeseen.Chorros del tanque - Arafo -

Arafo KUNNALLISUUS
Alueen historiallinen keskus
OSOITE Eduardo Curbelo Fari Street a
UTM koordinoi
X 360,196,96
Ja 3 135 835,55Chorros del tanque - Arafo -

PÄÄTÖS 41/2006 , 9. toukokuuta, julistamalla kulttuurin kiinnostavuus etnisten sivustojen luokilla 'E Mill ja Pesula ', jotka sijaitsevat Arafon kunnassa, Teneriffan saarella, rajaamalla sen suojaympäristö.


Descripción Documento Descargar Documento
Situación
Emplazamiento