CALLE SAN AGUSTIN

San Cristóbal de La Laguna
- Espacios Urbanos. Calles -
Se sai nimensä Augustinuksen luostarista, mutta sillä on ollut muitakin. Se oli katu, joka meni laguunille, Sancto Espiritus -kadulle 1500-luvun ensimmäisinä vuosina ja myöhemmin, kuten La Carrera, Herradores ja del Agua, Calle Real . Suunniteltu vuonna 1542, sitä kutsuttiin myös kauppiaiksi ja toisinaan Calle de los Escaosiksi tai Ascanioksi. Seitsemännentoista vuosisadan jälkeen se on pitänyt nykyisen nimensä. Lääninhallitus omistaa luostarin vuonna 1822 huuton jälkeen, jotta San Fernandon yliopisto asennettiin ensin ja Kanariansaarten toisen opetuksen instituutti myöhemmin.

San Agustinin katu oli maataloustuotteiden kauppiaiden istuin, joiden talon aidat kuvaavat ulkonäköään. Vaikka kapasiteettia oli enemmän muualla kaupungissa, irtotavarana sen keskittyminen tämän valtimon taloihin on merkittävä omistajien vuokrat. Perinteisessä kaupungissa aitotalot olivat seurausta Cabildon kiellosta rakentaa pelto- ja laidunmaata. Tästä syystä navetta sisällytetään kaiken tyyppisiin taloihin joko kappaleena alkuperäisessä rakennuksessa tai kerroksena, joka on myöhemmin uusittu. Joskus nämä navettat esitetään julkisivulla kadulle ja muina aikoina takajulkisivulle.

Korkeilla tai jäännöstaloilla ja aseasekoilla on laaja edustus San Agustinin kadulla. He ovat maanomistajien taloja ...Calle San Agustin

UNED TENERIFE . UNED: n assosioitu keskus Teneriffalla. San Crist bal de La Laguna 2001. Teksti: Ram n P rez Gonz lez.

GARCIA, Carlos : La Lagunan vanhat kadut. Sen nimikkeistö 1500-luvulta aina Kanarian kansan kulttuurin d. Keskukseen asti 1994

GERM N DE ARMAS, Adri n : La Laguna. Perinteinen asuminen ja kaupunkitilan organisoinnin ongelmat. La Laguna, 1975.

ALEM N, Gilberto : Kuja n. Kriittiset laguunit. Cabildo de Tenerife, 1985.

CIORANESCU, Alejandro: La Laguna. Gu historiallinen ja muistomerkki. La Laguna, 1965.

MORENO FUENTES, Francisca: Tazm a Teneriffan saarelta vuonna 1552. Urheilututkimuksen vuosikirja. Numero 25. Madrid, Las Palmas, 1979.

RODR GUEZ MOURE, Jos : Gu La historica de La Laguna. Kanarian tutkimuslaitos. La Laguna, 1935.Calle San Agustin

KUNNALLISUUS San Crist bal de La Laguna

ZONE District1- Historiallinen keskus

OSOITE San Agust Street n


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien