CALLE DUQUE DE LA TORRE ESPACIO URBANO

ARONA
- Espacio Urbano. Calles -
Duque de la Torre -katu on osa Aronan ytimen perustavaa aluetta, jonka juuret ulottuvat Antón Domínguezin, "el Viejo" -yrityksen perustamaan San Antonio Abadin primitiivisen erakon vuonna 1625, joka omistaa suuren osan maasta. välillä Los Cristianos ja Los Quemados ja asuu paikassa, joka tunnetaan nimellä "Casitas de Altavista", nykyisessä Aronan kaupungissa. Temppelin ympärillä ja koko seitsemästoista ja kahdeksastoista vuosisata, alkukantainen asutusta olisi konfiguroitu, jolle on tunnusomaista sen merkittävä maaseudun luonne ja hajallaan väestö, joka jo tulivat XIX, antaisi paremman määritelmän historiallisen kaupunkirakenteen . Tämä on esitetty Plaza de la Iglesialta ja kahdelta laskeutuvalta kadulta - Duque de la Torre -katu ja Domínguez Alfonso -katu -, jotka on yhdistetty toisiinsa La Luna, del Medio ja La Constitución -kaduilla.

- Bibliografia: DECREE 70/2007, 2. huhtikuuta, jossa Aronan historiallinen keskusta julistetaan kulttuurihistorialliseksi alueeksi historialliseksi alueeksi. Liite.

- Opas Aronan historialliselle kompleksille. Aronan kaupunginvaltuusto.

- HERNÁNDEZ GONZÁLEZ, M. “Teneriffa. Historiallinen ja kulttuuriperintö ”. 2002. Toimittaja Rueda. Santa Cruz Teneriffalta.


Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien