CALLE EL PASO 8

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Inbäddat i El Paso Street, känd för sin obligatoriska genomgång av religiösa fester som Holy Week i kommunen, är den för närvarande stenlagd som alba ales som tidigare. Hästarnas garage låg på denna gata, med sina egna stall förutom att äga flera cowboyer i området.

Med tanke på den typ av bostäder som vi hittar, med asymmetriska öppningar och täckta med trä och arabiska plattor kan vi datera detta hus i mitten eller slutet av 1800-talet. Tja, i kommunen kännetecknas de av fattigdomen hos sina snickare och deras material som kommer från de bifogade områdena och till och med inom samma kommun. Vi hittade ett tydligt inflytande av lera burkar i dess asymmetriska fack fördelade för korrekt ventilation av rummen, observerade i närliggande kommuner som La Orotava på 1600- och 1700-talet

Möjligt år för registrering i fastigheten cadastre1949.Calle El paso 8

Vanlig växtfastighet, fyrkantig Taket lutar till fyra vatten och bildar en enda skorpa med en möjlig struktur av trä av par och slips, sammansatt med spikar, avslutade i sin övre del med en kaka av murbruk och kakel arabiska eller muslera

En stenavsedd övervägs, vars ursprung eventuellt härstammar från stenbrottet som var fäst vid kommunen rik på ignimbrita och kjolen som sticker ut från huvudfasaden.

Huvudfasaden leder till en gata med en lätt nedåtgående lutning som formar en trapesformad geometr. Den utvecklas i sina huvudfasader 4 öppningar, fördelade asymmetriskt så att det kan antydas att växterna har olika få historier. Såväl som invånarnas behov innan tidens regerande akademism.

Snickarna är tillverkade av trä, både dörrar och fönster, i vertikal proportion med glaserade ramar i fönstren och trä i dörrarna. Fönstersnickare har också ett trälock eller fönsterlucka.


KOMMUN: San Juan de la Rambla

OMRÅDE: Historiskt centrum

ADRESS: Calle El Paso, n 8

UTM-KORDINATER

       X 338,378,83

Och 3.141.898,07


Allmän förvaltningsplan för San Juan de la Rambla. 2004

Specialskyddsplan och inre reform av San Juan de la Rambla 1997


Cartograf a de Canarias SA (GRAFCAN)

PGO San Juan de la Rambla.

Särskild skyddsplan och inre reform av San Juan de la Rambla 1997

Kadastrens elektroniska huvudkontor.

Jose Antonio Oramas Luis, Fem århundraden av historia av San Juan de la Rambla. San Juan de la Rambla rådhus. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento