CALLE EL PASO 8

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Hotelli sijaitsee El Paso -kadulla, joka tunnetaan pakollisesta uskonnollisten juhlallisten tapahtumien, kuten pyhän viikon, kulkemisesta kunnassa, se on tällä hetkellä päällystetty niin kuin alba ale. Hevosten autotallit sijaitsivat tällä kadulla, ja niillä oli omat tallinsa lisäksi se, että alueella oli useita cowboyja.

Kun otetaan huomioon asumisen tyyppi, jonka löydämme, epäsymmetrisillä aukkoilla ja puulla ja arabialaisilla laattoilla päällystettynä, voimme päivittää tämän talon 1800-luvun puolivälissä tai loppupuolella. Kunnassa heidät erottaa puuseppien köyhyys ja materiaalit, jotka tulevat liitetyiltä alueilta ja jopa samassa kunnassa. Löydämme siitä selkeän mutapurkien vaikutuksen sen epäsymmetrisissä lokeroissa, jotka on jaoteltu huoneiden oikeaa ilmanvaihtoa varten, havaittu läheisissä kunnissa, kuten La Orotavassa 17–18-luvulla.

Mahdollinen rekisteröintivuosi kiinteistörekisterissä1949.Calle El paso 8

Normaali kasviomaisuus, neliö. Katto on kalteva neljään veteen ja muodostaa yhden kuoren, jossa on mahdollisesti pari- ja solmityyppinen puurakenne, joka on koottu nauloilla, päällä laastikakku ja arabialainen laatta tai jalka

Harkitaan kivisilvestä, jonka alkuperä oli mahdollisesti Ignimbrita-rikkaassa kunnassa sijaitsevien louhoksien ja pääjulkisivun ulkonevien hameiden perässä.

Pääjulkisivu johtaa kadulle, jolla on pieni alamäki ja joka muodostaa puolisuunnikkaan muotoisen geometrian. Se kehittyy pää julkisivussaan 4 aukkoa, jotka on jaettu epäsymmetrisesti, jotta voidaan ymmärtää, että kasveilla on vähän muuta historiaa. Samoin kuin asukkaan tarve ennen ajan vallitsevaa akateemisuutta.

Puusepät on valmistettu puusta, sekä ovista että ikkunoista, pystysuunnassa, ikkunoissa lasitetut kehykset ja ovissa olevasta puusta. Ikkunapuuseoksissa on myös puinen kansi tai ikkunaluukku.


TUNTISUUS: San Juan de la Rambla

ALUE: Historiallinen keskus

OSOITE: Calle El Paso, n. 8

UTM koordinoi

       X 338, 378,83

Ja 3 141 898,07


San Juan de la Ramblan hoitosuunnitelma. 2004

San Juan de la Ramblan erityinen suojelusuunnitelma ja sisäuudistus, 1997


Cartograf a de Canarias SA (GRAFCAN)

PGO San Juan de la Rambla.

San Juan de la Ramblan erityinen suojelusuunnitelma ja sisäuudistus, 1997

Kadasterin sähköinen päämaja.

Jose Antonio Oramas Luis, San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia. San Juan de la Ramblan kaupungintalo. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento