CALLE EL PASO 9

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Talo sijaitsee kunnan historiallisen keskustan eteläosassa rajoittamalla tontinsa yhtä puolta Las Monjas-rotkon kanssa. Ensi silmäyksellä on nähtävissä, että julkisivu esitetään alkuperäisessä tilassaan rakennusvaiheessa, ja sen julkisivun estetiikasta voidaan päivämäärän päivämäärä vuodelta 1900. Katsaus kuitenkin rekisteröi rakennuksensa vuonna 1960, jolloin tuolloin johon varmasti lisättiin myöhemmin kahden korkeuden tilavuus.Calle El Paso 9

Hyvin vaatimattomien rakenteiden ja nöyrän ulkonäön omaava rakennus muodostuu yhdestä epäsäännöllisestä korkeudeltaan korkeasta ja tasaisesta katosta.


Luoteeseen suunnatussa julkisivussa - kadun suuntauksen jälkeen - on kolme symmetrisesti järjestettyä aukkoa: ikkunat oven molemmilla puolilla, keskellä.


Puusepäntyöt ovat alkuperäisiä talon rakentamisen aikana ja on valmistettu yksinkertaisesta puusta, sileillä kehyksillä. Kaksi lehteä oleva ovi on koristeltu suurilla paneeleilla, joilla on sama sileä pinta. Ikkunat koostuvat tehdaslaudasta ja keskusrungosta, jossa on kaksi taitettavaa lehteä, joihin kuuluu kaksi puiteikkunaa, joissa molemmissa siirrettäviä lehtiä, sisäkoteloiden kansilla.


Talon katto on litteä ja siinä on tehdaskoriste julkisivua kohti, ja se kruunataan kivimatolla. Korostamalla tämän tason peite on kovera, kupera koriste, joka on valmistettu samasta kivestä.Calle El Paso 9

Talon rakentamisen puutteen takia rakennusjärjestelmän on oltava perinteinen muurausseinät ja litteät puupalkkikatot, joille mudan ja kalkkikakun peittämät kalkkirullat järjestettiin vedeneristyskerrokseksi .

Samaa vedeneristyskerrosta mutaa ja kalkkia käytettiin pystysuorien ulkoseinien peittämiseen.Calle El Paso 9

PGO San Juan de La Rambla , Suojattujen rakennusten kissalogi. Lopullinen hyväksyntä heinäkuussa 2004.


PEP ja RI San Juan de La Rambla , 1998


ORAMAS Luis, JA Viisi vuosisataa San Juan de La Ramblan historiassa. San Juan de La Ramblan kaupungintalo, 1999.


GONZ LEZ Carrillo, W. Arkkitehtuuri Kanariansaarilla. Grafiikka Tenerife, 1996.


San Juan de La Ramblan kaupungintalo. Kissa-logo suojattujen rakennusten kunnassa San Juan de La Rambla. San Juan de La Ramblan kaupungintalo, 2004.


San Juan de La Ramblan kaupungintalo. San Juan de la Ramblan suojelua ja sisäuudistusta koskeva erityinen suunnitelma. San Juan de La Ramblan kaupunginvaltuusto, 1998.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Ubicación