CALLE DUQUE DE LA TORRE, 28

ARONA
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Tradicional Rural Señorial -
Bostadshus i XVIII-XIX-talet av typologi för den traditionella arkitekturen är orientalisk. Denna typologi presenterar övervägande av tvåvåningshus som har tillhört rika bönder eller familjer av markägare (rymliga hem organiserade runt en central innergård med rum kopplade till korridorer och avgränsade av öppna gallerier).

Bibliograf a: - BESLUT 70/2007, av den 2 april, och förklarade Aronas historiska centrum som en plats för kulturellt intresse, med en kategori av historisk ensemble. Bilaga.

-Guide of the Arona Historical Complex Arona stadshus.CALLE DUQUE DE LA TORRE, 28

Inhysning av enkla linjer bestående av två halvfria fartyg i form av 'L ' och öppen uteplats. Fartyg med två höjder och tak lutar till två och fyra vatten. Symbolisk fasad med tre öppningar per golv med trä snickare. Fällbara bladfönster. På bottenvåningen är den centrala öppningen åtkomstdörren. Avsluta fasaden med en tredubbel takavis av brickor.CALLE DUQUE DE LA TORRE, 28

ISLAND Teneriffa

Arona MUNICIPALITY
ZONE Historisk hjälm
ADDRESS hertigen av tornet, 28CALLE DUQUE DE LA TORRE, 28

Murverk lastar väggar, sluttande tak med två och fyra vatten och trä snickareCALLE DUQUE DE LA TORRE, 28

Den här egenskapen ingår i omfattningen av den historiska uppsättningen Arona som förklarades BIC av DECREE 70/2007, av den 2 april.CALLE DUQUE DE LA TORRE, 28

-DECRETO 70/2007, av den 2 april, förklarar det historiska centrum av Arona som en plats för kulturellt intresse, med en kategori av historiska set. Bilaga.

-Guide of the Arona Historical Complex Arona stadshus.

Redaktions- och forskarteam : Arkitekturenhet vid CICOP Foundation.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse

Fotografier: Gislaine Hasse Sikorski.CALLE DUQUE DE LA TORRE, 28
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP