CALLE DOMINGUEZ ALFONSO ESPACIO URBANO

ARONA
- Espacio Urbano. Calles -
Dom Nguez Alfonso -katu yhdistää Aronan kaupungin perustamisalueen, jonka juuret juontavat Ant n Dom Nguezin San Antonio Abadin primitiivisen hermitage-rakennuksen perustamiseen, 'el Viejo ' vuonna 1625, omistaja suuri osa maasta Los Cristianosin ja Los Quemadosin välillä ja asuu paikassa, joka tunnetaan nimellä 'Casitas de Altavista ', nykyisessä Aronan kaupungissa. Temppelin ympärille ja koko seitsemännentoista ja kahdeksannentoista vuosisadan ajan perustetaan varhainen siirtokunta, jolle on tunnusomaista sen selkeä maaseudun luonne ja jossa on hajautettu ratkaisu, joka jo saapui jo yhdeksänteentoista, antaa aihetta parempaan määritelmään Historiallinen kaupunkitontti. Tämä on nivelletty kirkon aukiosta ja kahdesta laskevasta reitistä - Duque de la Torre Street ja Dom Nguez Street

Alfonso-, yhdistettynä toisiinsa La Luna-, del Medio- ja La Constituci n -kaduilla. Tämä La Luna -kadun risteyksessä oleva katu edustaa keskittymistä taloja kerrokseen tai maa-alueeseen, mikä liittyy nöyrämpään väestöön, ja se osoittaa yhdeksästoista luvun lopun vaihtelua julkisivujen koostumuksessa.

  • Bibliografia: PÄÄTÖS 70/2007, 2. huhtikuuta, julistaa Aronan historiallinen keskusta kulttuurin kannalta kiinnostavaksi alueeksi, johon sisältyy historiallinen joukko. Liite.
  • Aronan historiallisen yhtyeen opas. Aronan kaupungintalo.

HERN NDEZ GONZ LEZ, M. 'Tenerife. Historiallinen ja kulttuuriperintö '. 2002. Toim. Rueda. Teneriffan Santa Cruz.CALLE DOMINGUEZ ALFONSO ESPACIO URBANO

- PÄÄTÖS 70/2007, 2. huhtikuuta, julistamalla Aronan historiallinen keskusta kulttuurin kannalta kiinnostavaksi alueeksi luokalla Historiallinen joukko. Liite.

- Aronan historiallisen yhtyeen opas. Aronan kaupungintalo.

- HERN NDEZ GONZ LEZ, M. 'Tenerife. Historiallinen ja kulttuuriperintö '. 2002. Toim. Rueda. Teneriffan Santa Cruz.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä : CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse

Valokuvat: Gislaine Hasse Sikorski.CALLE DOMINGUEZ ALFONSO ESPACIO URBANO
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien