CANTILLO ABAJO, 7

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Talossa on suosittu mutapurkkarkkitehtuuri, tyyli läsnä kaikissa Cantillo Abajo -kadun eteläpäässä sijaitsevissa rakennuksissa. Se rakennettiin 1700-luvun viimeisinä vuosina.Cantillo Abajo, 7
mahdollisesti 2000-luvulla reikä on sovitettu asentamaan autotallin ovi.

Kanariansaarten pihalla on koko kiinteistön läpi kulkeva galleria, jota tukevat kivipohjalle lepäävän teepuun oikeat jalat. Pohjois-etelä-suuntautuneessa päänavassa galleria on suljettu jalustalla ja alaosassa, päästämällä valon muurauskotelon joidenkin ikkunoiden läpi. Vaikka itä-länsi-laivan galleria säilyttää alkuperäisyytensä, se säilyttää avoimen galleriansa kokoonpanon puisella kynnystuella, joka on tuettu neljään suoraan jalkaan.

Sisällä alkuperäinen rakenne on suurelta osin säilynyt, puuportaat ovat mutapurkkityylisiä, aukkojen sisustus istuimen molemmilla puolilla ja pari- ja rivirakenne kattojen ratkaisemiseksi.

Kiinteistön loppuunsaattamiseksi siinä on arabilaisten kattolevyjen katto, joka on erotettu kolmeen ja neljään vesialueeseen, räystä, joka on muodostettu kolminkertaisesta laattarivistä.Cantillo Abajo, 7

KUNNALLISUUS Los Realejos

Matala Realejo -alue

OSOITE C / Cantillo Abajo, 7

UTM koordinoi

X 344349,79

Ja 3141084,69


BIC , historiallisen joukon luokka, asetus 220/2005. BOC N 243 (14.12.2005)

BIC , monumenttiluokka, asetus 264/2003. BOC N 199 (30.9.2003)


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari , kunnia. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s