CALLE LA LIBERTAD Nº 27

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämän kaupunkimerkkirakennuksen on pitänyt rakentaa 1800-luvun alussa ja kuulua Garc a Siliuto -perheeseen, jolla on vahvat yhteydet vientiyritykseen. Sen sisätiloissa on säiliö, samalla kun siinä on puinen keittiö.
Siinä kehitettiin 2000-luvulla koulutustoimintaa, samalla kun se toimi Nivaria-yhtyeen harjoitteluhuoneena viime vuosisadan ensimmäisen kolmanneksen aikana.
Sen sijainti etuoikeutetussa Isabel II -kadulla, nykyään nimeltään La Libertad, jonka polku alkaa vasta antiikin alkuperäiskansojen siirtymätieltä, joka liittyy huippukokoukseen ja G Mar -laakson rannikolle.
Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.Calle La Libertad nº 27

Maakerroksen mukautettu kaksikerroksinen talo, suorakaiteen muotoinen ja rakennettu mediaanien väliin, johon liitteet on myöhemmin kiinnitetty kiinteistön takaosaan.
Siinä on puolisuunnikkaan muotoinen julkisivu, jossa on kuusi aukkoa symmetrisesti kolme ylemmässä kerroksessa ja kolme alakerrassa, vaikka niitä ei myöskään määrätä, jos niillä on tietty looginen järjestys.
Kiinteistölle pääsy tapahtuu suuren oven kautta, joka todennäköisesti oli pääsy takaosaan talon rakennusaikana.
Samassa kerroksessa on ikkuna sisätilojen kirkkauden lisäämiseksi, ja ikkuna, jossa on neljänneksen puinen kynnys ja kahden puisen heiluttavan lehden ikkunat. Niiden päällä on kiinteä lasitettu huone, jossa on valonsuojukset, jotta valoon pääsee sisälle. Yläkerran ikkunoissa on suorakaiteen muotoinen puinen kynnys ja giljotiinia sisältävät kaksoislasiset ikkunat ja vilkkuva on koristeltu urilla.
Sarja viimeistellään tehdasseinällä, jonka jälkeen näkyy litteä katto, ja puisella kaidella, joka suojaa arabialaisten laattojen kaltevaa kattoa.Calle La Libertad nº 27

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street, n 27 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360 736,79

Ja 3 135 701,19Calle La Libertad nº 27

VV AA : Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö , lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

Fari a Pestano, F : Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN