CALLE LA LIBERTAD, Nº 5

Villa de Arafo
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä rakennus sijaitsee historiallisella La Libertad -kadulla, jonka muodostuminen vastaa muinaista alkuperäiskansojen siirtymätietä, joka liittyy huippukokoukseen ja Gimarin laakson rannikolle.

Tämä katu yhdistää Plaza de San Juan Degolondon vanhaan Plazuela del Llanoon, ja sen kautta tuli suuri osa Arafon julkisesta ja taloudellisesta elämästä kulkemalla molemmissa suunnissa autoja, jotka viestivät väestöä muiden alueiden kanssa. saari

Siihen rakennettiin yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana uusia rakennuksia, joissa oli julkisia toimintoja (kasinot, kaupungintalo ...) ja jotka toimivat rinnakkain historiallisten rakennusten kanssa, jotka oli tarkoitettu kunnassa tällä hetkellä sijaitseville maatiloille.

Tämä rakenne muuttui mahdollisesti ajan myötä, koska sen sisätiloissa on elementtejä, jotka luonnehtivat sitä maaseudun maaseutuarkkitehtuuriksi, mutta julkisivunsa kautta huomaat, että siitä tulee moderni rakennus vuosisadan lopulla .

Tässä talossa on mielenkiintoisia tavaroita, kuten viinitila, jota ylläpidetään hyväksyttävässä säilytystilassa.Calle La Libertad, nº 5

Yksikerroksinen talo pääjulkisivulla, kun taas talon sisäpuolella se näyttää meille kellarikerroksen. Se muodostuu kahdesta itsenäisestä moduulista, jotka mukautuvat epätasaiseen maastoon muodostaen suorakulmaisen suunnitelman, joka kattaa kiinteistön pohjoisrintaman. Molempien moduulien muoto on suuntaan nähden puolisuunnikkaan muotoinen.

Päämoduulissa on kuusi aukkoa, jotka on kohdistettu täydellisesti sen yläpintaan, joka on kohtisuorassa rakennuksen litteän katon kanssa. Toisessa moduulissa on suurempi ovi, josta pääsee kiinteistön sisäpihalle, johon kiinteistön lisäosat on rakennettu, vanhojen elementtien, kuten viinitilan, löytämisen lisäksi.

Talon sisäänkäynnin ovet ovat kahta heiluvia lehtiä, kuten ikkunoita, jotka ovat heiluvia lehtiä ja lasitettua giljotiinia.

Patioon pääsyovi muodostuu kolmesta kääntyvästä lehdestä, jotka sallivat ajoneuvoon pääsyn.

Puuseppä on yksinkertainen suorakaidekehyksiin perustuen, ja molemmissa ovissa ja ikkunoissa on litteä puinen muoto. Ikkunalaudalla on myös takomotöitä.

Julkisivun päällä on koriste, joka rajaa sen metriä kohti, ja se nousee tehtaan kaiteesta, joka rajoittaa koko katon kehää.

Molempien moduulien kansi on tasainen, ja portaikkoon pääsee sisäpihan sisäpuolella.Calle La Libertad, nº 5

Arafo KUNNALLISUUS

Alueen historiallinen keskus

OSOITE N La Libertad Street 5 (entinen General Franco Street)

UTM koordinoi

X 360,867,28

Ja 3 135 668,23Calle La Libertad, nº 5

-Fari Pestanolle, F .: Arafon historia, Arafon kaupungintalo. 2004.

-VVAA: Arafon kaupungin historiallisen keskustan perintö, lopullinen maisteriohjelma rakennetun perinnön kunnostamisessa, CICOP, 2004.

-Excmo. Arafon kaupungintalo. u201 Matkailuopas ' . Maineikas Arafon kaupunki maaliskuussa 2001

-Excmo. Arafon kaupungintalo. www.arafo.es.

-Octavio Rodr guez Delgado -blogi. u201 Teneriffan eteläosan historia ja hahmot ' . http://blog.octaviordelgado.es/


Descripción Documento Descargar Documento
EMPLAZAMIENTO
SITUACIÓN