ALAMEDA DE LA MARINA

Santa Cruz de Tenerife
- Espacios Urbanos. Lugares -
Ant Guo Rimenin viimeinen suuri koristeteos on Alameda, joka tunnetaan nimellä Marqu s de Branciforte, kenraalikomentaja, jonka lyhyessä ajassa sen suunnittelu tapahtui. Sen maksoivat naapurit, ja se vastaa kuvassa vallitsevaa mentaliteettia, joka on suotuisa maisemoitujen julkisten kävelyretkien toteuttamiselle. Tila, joka sellaisenaan oli tähän mennessä tuntematon Santa Cruzissa sen litran yksityisten puutarhojen ulkopuolella. Valmistettu vuonna 1787 oikean kulman muodostamiseksi laiturilla, sen mittoja pienennettiin, vain 79 metriä pitkä. Se oli istutettu kahdella rivillä lamosta, joka antoi sille nimen, joka korvattiin vuonna 1830 L bano-banaaneilla ja tamarindilla. Sen puuttuva julkisivu, kuvattu niin monessa kaiverruksessa, oli portaali, jossa oli kolme kaaria, joissa oli vaakuna, kaksi merkintää marmorilattialla ja kaksi rikasa genolaisia patsaita kesästä ja keväästä.

Julkisivu valmistui Espanjan kuninkaallisen aseen kilpeellä ja kahdella tilauksella, jotka ilmaisivat: Se on maksettu tämän naapuruston arvostettujen ihmisten anteliaisuudesta, hyvää makua ja halua koota yhteiskunta tällaiseen omaan virkistykseen ja edistää tehokkuudesta, jolla edellä mainittu yleinen komentaja on omistautunut ja edistää Plazan ja väestön kauneutta, etenemistä ja parantamista.

Jo 2000-luvulla Plaza de Espan uudistaminen tälle kansilelle rakennettiin uudelleen alkuperäisen taustansa perusteella, mikä johti nykyiseen.Alameda de la Marina

- GALANTE GÓMEZ, M. (1984). Kanarian arkkitehtuuri (1700-luvun toiselta puoliskolta 1800-luvun loppuun) Toim. Edirca, Prisma Canario.

Kirjoitus- ja tutkimusryhmä: CICOP Foundationin arkkitehtuuriyksikkö.
Miguel Angel Fernandez Matran.
Jose Luis Dolera Martinez.
Armiche Alvarez Perez.
Sendy Hernandez Alvarez.

Valokuvaus: José Mª. Bossini Ruiz.Alameda de la Marina
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s