CRUCIFIXIÓN (ERMITA DE GRACIA)

San Cristóbal de La Laguna
- Bienes Muebles. Pintura -
Luin kankaalla 1800-luvun kirjailijan.

Ilmeisesti se on kirjailijan 1800-luvun maalaus, joka edustaa Cricifixi n de Jesus Christ -aihetta silloin, kun Longinos kiinni keihään oikealla puolellaan.

Sekä kohtauksen väri että kokoonpano, samoin kuin monet yksityiskohdat, viittaavat kankaan laatuun huolimatta siitä, että se on paljastunut huomattavasti Hermitagessa, ja ajan kuluminen haittaa merkittävästi sen yleiskuvaa .Heritage muistikirjat. Henkilökohtaisen omaisuuden palauttaminen La Lagunassa. Teneriffan saaren neuvosto, esimerkiksi San Cristin Bal de La Lagunan kaupungintalo, 1995Koostumus on hyvin samanlainen kuin saksalaisen kaiverruksen, joka ei ole ektraa tai jonka suuri kauppa ja nykyisten kaiverrusten vaihto on ollut mahdollista 1800-luvun alkuun saakka niemimaan, Amerikan, Kanariansaarten ja muiden maiden ja kaupunkien välillä. Eurooppalaiset kuten Fl ndes, Hampuri, G nova jne. ...

Väri on erittäin rikas, korostaen sitä, missä taide yrittää korostaa päähenkilönsä pitämiä merkkejä ja käyttää samalla vaalea-pimeä -tekniikkaa tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Taustat ovat erittäin mielenkiintoisia paitsi arkkitehtonisten rakenteiden kannalta myös pilvien ja auringon käsittelyssä (jotka ilmestyvät kuten pyhät kirjoitukset osoittavat)

Kohtauksen liikkuvuuden suhteen se näkyy paitsi Longinosin esihiontamisessa, kun hän keihättää keihästä Jeesuksessa, myös hevosissa, jotka ovat kiihkeästi kiihtyneitä, Neitsytissä, joka etenee yhdellä jalallaan lähestyäkseen Poikaansa, pilvien pyörre jne.Seuraavat toimenpiteet toteutettiin kunnostamisessa, jonka La Lagunan yliopiston Kuvataide tiedekunta toteutti vuonna 1995:

1. -Valokuvien laatiminen teoksen alustavan tilan kirjaamiseksi.

2. -Ulviolettivisuaalinen hajotus, joka osoittaa, että tuskin oli uudelleenmaalauksia ja ettei suojalakkaa ollut.

3. -Valokuvakerrosten, sideaineiden ja pigmenttien kemiallinen analyysi, jolla havaitaan erittäin herkkä ja hauras kerros, joka vastasi jonkin tyyppistä kumia. Tämä oli syy hämmästyttävään vahvaan, jonka kuvaelokuva esitti. Se oli kuminauha reaktiona alkoholiin. Valmisteleva kangaskerros oli rautaoksidi öljyisen sideaineen kanssa. Fytopatologinen tutkimus osoitti, että sienet hyökkäsivät voimakkaasti sieniin, kuten La Lagunan yliopiston biologisen tiedekunnan kasvibiologian laitos on ilmoittanut.

4.- Kanin häntä vastaava japanilainen kuvapinta asetettiin kuvakalvon suojaamiseksi.

5. -Jatkoimme puhdistaa kankaan takaosan skalpelin kärjessä.

6.- Värin istuttamiseksi suoritettiin desinfiointi ja sitten se testattiin BEVA 371: llä, kiinnittämällä väri täydellisesti kankaalle.

7. -Työhön tehtiin rentelado tai koulutus. Tätä varten käytettiin pellavakankaraa, jossa oli puuroa, jota vahvistettiin sienimyrkillä sen mädäntymisen estämiseksi.

8.- Kiinteä kehys korvattiin yhdellä, koska se mahdollisti myöhemmän pidättämisen, mikäli kangas löystyy tulevaisuudessa.

9.-Japanilainen suojapaperi poistettiin.

10. -Värikalvo puhdistettiin varovasti hämmästymisen välttämiseksi.

11. -Pinnoitus suoritettiin värillisissä laguuneissa kipsi-pigtaililla.

12. -Kuvallinen uudelleenintegrointi tehtiin ensin vesiväreillä ja ensimmäisen ...Crucifixión (Ermita de Gracia)
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

ARQUITECTURA RELIGIOSA
Crucifixión (Ermita de Gracia) Ermita de Nuestra Señora de Gracia - Cat:Ermitas