CASA LERCARO

San Cristóbal de La Laguna
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
Tämän talon, joka sijaitsee San Agustin -kadulla ennen Gua Real -katua nro 22, rakensi vuonna 1593 italialainen kauppias D. Francisco Lercaro de Le n, joka oli naimisissa D. a.catalina Justianinin kanssa, Gaspar Justianinin tytär, julkisen kirjanpitäjän Bernardino Justianinin poika. vanha mies, joka oli rakentanut talon sivustolle.

Talo on rakennettu oletettavasti kokonaan vuonna 1599.

Teneriffan saarineuvosto palautti rakennuksen entisöimään historiamuseoksi vuonna 1993 ja sijoitti useisiin temaattisiin huoneisiin historiallisen kehityksen valloituksesta nykypäivään.

Talo oli Lercaro Justianini -perheen koti, kunnes perhe muutti La Orotavaan säilyttäen La Lagunan palatsitalon omistuksen 2000-luvun puoliväliin saakka.

Vuodesta 1940 vuoteen 1953 se oli La Lagunan yliopiston filosofian ja kirjeiden tiedekunnan päämaja.Casa Lercaro

San Crist bal de La Laguna. 5 vuosisadan historiaa. La Lagunan kaupungin historiallisen perinnön valtuuskunta, 1996.

SORIANO JA BENITEZ DE LUGO, ALFONSO; Lagunerasin talot ja perheet: Nava-Grimin ja Salazar de Frin suvut ja palatsit kuin San Cristin bal de La Lagunan kaupungintalo. 2007Casa Lercaro

Pääjulkisivu (San Agustin Street)

Julkisivun yleisen järjestelyn muodostaa keskeinen kivikappale, muu muuraus, laatat ja raot. Sen koostumus on epäsymmetrinen ja sen yläosassa on neljä ikkunaa, jotka eivät ole täysin linjassa keskenään, ja nurkassa peruskivistä muodostettu pilli, joka toimii rakentavana linkinä kahden julkisivun välillä.

Korostaa geenilaisten manneristityylisten kivityökalujen peittämistä, jotka ovat samat kuin perheen alkuperä, nouseen kahdessa rungossa ylittämään erinomaisen koristeen, jota tukevat pienet renkaat rengaskoristeella ja Lercaro-perheen vaakuna kiviin veistetty keskellä

Kivirakenteinen ovi myötävaikuttaa julkisivun järjestelyyn asettamalla siihen ikkunan ja korostamalla pyöreä etuosa kolmella maljakoilla arkkitehtonisessa koostumuksessa.

Kipsi on tyypillinen genoalaisten palatseiden naarmuuntuminen, joka löydettiin rakennuksen kunnostustöiden aikana. Siinä voit nähdä täysin säännöllisen kiertelevän pillintöiden työn.

Sivujulkisivu (Tabares de Cala Street).

Se on epäsymmetrisempi kuin pää. Sillä on kaksi korkeutta melkein kaikessa laajennuksessaan paitsi pihoille pääsyalueilla.

Takapihalle ja autotallille pääsyn julkisivun osa koostuu yhden kasvin rungosta, josta löytyy kaksinkertainen takorautaportti, jossa on kaareva vuori ja jota ympäröi kanisteri, mikä johtaa lasitettuun huoneeseen, jossa ne altistetaan Pikkuvaunut. Tällä ovella ja julkisivun viimeistelyssä löydämme pienen tai crenellated. Oikealla puolella on kaksilehtiinen puinen ovi, jossa on kaareva vuori ja upotettu rakoon, josta pääsee takapihalle.

Sisustuskuvaus

Interi ...Casa Lercaro

KUNNALLISUUS San Crist bal de La Laguna

ZONE District1- Historiallinen keskus

OSOITE Street San Agust n, 22


Descripción Documento Descargar Documento
Ficha PGOU
Levantamiento de la fachada principal
Ficha PGOU
Plan Especial.Planta Baja y Entreplanta
Plan Especial.Planta Primera
Plan Especial. Cubiertas
Plan especial. Secciones
Planta Baja y Entreplanta