CALLE PROFESOR JOSÉ LUIS MORENO BECERRA

SAN CRISTÓBAL DE LA LAGUNA
- Espacios Urbanos. Calles -
Den 16 mars 2005 tackade rektor för University of La Laguna, Angel M. Guti Rrez, kommunens kommun för 'noble-initiativet ' för att märka med Jos Luis Moreno Becerra som huvudväg på universitetscampus Guajara.

Evenemanget deltog av borgmästaren, vid den tiden, av La Laguna, Ana Oramas, och företrädare för både konsistensen och den akademiska världen, såväl som den avlidnes familj.

BIOGRAF A

Jos Luis Moreno var en del av lärarpersonalen som började under fakulteten för ekonomi och företagsvetenskap vid University of Laguna. Han var en mycket aktiv person och som deltog framträdande i många uppgifter för regeringen och ledningen av universitetsinstitutionen som sådan.

Han innehade olika befattningar som rektor för planering och reform av stadgarna för universitetet i La Laguna mellan 1988 och 1990, chef för institutionen för institutioner för ekonomi, ekonomisk statistik och ekonometrik och programkoordinator för doktorsexamen: 'E utbildning, sysselsättning och lokal utveckling ' från 1998 till 2000.

Den största betydelsen var inom det vetenskapliga området. Han var doktor i ekonomi och företagsvetenskap (1980) och professor i tillämpad ekonomi (1986), och avslutade också en forskarutbildning i utbildningsekonomi i Kalifornien, USA (1981-1982).

Denna mästare var där han specialiserade sig på utbildningsekonomi, där ekonomiska aspekter blandas med andra av kulturell och social typ och omfördelande aspekter och ekonomisk tillväxt.

Han är intresserad av områdena Labor Economics, Regional Economics, Economic Policy och Public Policy.

Han publicerade totalt 24 publikationer, flera av dem är monografiska böcker. Och bland dem lyser ekonomin av utbildningen sedan den har varit och används av flera universitet som manual för ämnet ...Calle Profesor José Luis Moreno Becerra
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien