CALLE PROFESOR JOSÉ LUIS MORENO BECERRA

SAN CRISTÓBAL DE LA LAGUNA
- Espacios Urbanos. Calles -
La Lagunan yliopiston rehtori Angel M. Guti Rrez kiitti 16. maaliskuuta 2005 kunnan kuntaa 'noble-aloitteesta ', joka merkitsi Jos Luis Moreno Becerran nimellä nimellä yliopiston kampuksen pääkadun. Guajara.

Tapahtumaan osallistui tuolloin La Lagunan pormestari Ana Oramas, sekä konsistoorin että akateemisen maailman edustajat sekä kuolleen perheen edustajat.

BIOGRAF A

Jos Luis Moreno oli osa opetushenkilöstöä, joka aloitti Lagunan yliopiston taloustieteiden tiedekunnan aikana. Hän oli erittäin aktiivinen henkilö ja osallistui näkyvästi moniin yliopistolaitoksen hallinto- ja johtotehtäviin.

Hänellä on ollut erilaisia tehtäviä, kuten La Lagunan yliopiston suunnittelusta ja uudistamisesta varapuheenjohtajana vuosina 1988–1990, instituutioiden taloustieteen, taloustilastojen ja ekonometrian osaston johtajana sekä ohjelmakoordinaattorina. tohtorin tutkinto: 'E Koulutus, työllisyys ja paikalliskehitys ' vuodesta 1998 vuoteen 2000.

Suurin merkitys oli tieteen alalla. Hän oli talous- ja liiketieteiden tohtori (1980) ja soveltuvan talouden professori (1986), suorittanut myös jatkotutkinnon kasvatustiedestä Kaliforniassa, Yhdysvalloissa (1981-1982).

Tämä maisteri oli erikoistunut koulutuksen talouteen, jossa taloudelliset näkökohdat ovat sekoitettuja kulttuurisen ja sosiaalisen tyyppisten sekä jakautuvien ja taloudellisen kasvun näkökohtien kanssa.

Hän on kiinnostunut työelämän, alueellisen talouden, talouspolitiikan ja julkisen politiikan aloista.

Hän teki yhteensä 24 julkaisua, joista monet ovat monografisia kirjoja. Ja heidän joukossaan loistaa koulutuksen taloustiede, koska se on ollut ja on käytetty useissa yliopistoissa, kuten käsikirja aiheesta ...Calle Profesor José Luis Moreno Becerra
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien