CASTILLO, 70 SUÁREZ GUERRA, 6

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
Rakennus rakennettiin tontille, jota hallitsi yksi monista rappeutuneista taloista, joita oli Calle del Castillossa hyvää osaa 1900-luvulta. Tämän vuoksi kunta antoi kaikki tilat hallinnollisten menettelyjen toteuttamiseksi, jotta hanke allekirjoitettiin kesäkuussa 1905; Viisi päivää myöhemmin virallinen viestintä toimitettiin ja heinäkuussa työ oli jo käynnissä, rakennusta laajennettiin Su rez Guerra -kadulla vuonna 1909. Loistavasta modernistisesta näkökulmasta huolimatta käytetty kieli on ekologinen.Castillo, 70 Suárez Guerra, 6

Kulmarakennus kolmessa kerroksessa. Nurkalla on erityisominaisuus, että se on kaareva pystysuorilla aukkoliuskoilla: pohjakerroksessa se on kulkuyhteys, ensimmäisessä kerroksessa on suljettu lasitettu näkökulma kaarevalla rautakaiteella, josta tulee kolmannen tason parveke. Pääjulkisivu on Castillo-kadulla, se on symbolinen ja kaarevassa nurkassa toistuva pohjakerroksen vaakatyyny erottuu. Kaksi pystysuoraa pilasteria, joiden sivuilla on vaakasuuntainen muovaus, rajoittavat sitä. Kolme aukkoa kerrosta kohti, kaikki kohdistetut pystyakselien mukaan: pohjakerroksessa se on sisäänkäyntiovi ja sivuttainen (muokattu) ovat kaksiovet, ja niissä puolitasolla kaksi puolipistekaari-ikkunaa. Seuraavilla kahdella tasolla ovet kaksilehtiiset ikkunat. Ensimmäisessä kerroksessa jatkuva lentävä parveke rautakaiteella ja kolmannella tasolla parveke vain keski- ja sivukiskoilla. Hänen sodansa aikana turha kaareva ovi kiinteällä lasitetulla yläosalla, joka toistettiin ensimmäisellä tasolla, vuorotellen parvekkeella tai kaiteella seinän tasolla. Kiinnostavat elementit: Lasitettu rautaparveke. Rukoile kaiteissa. Puuseppä. Koristeellisuus julkisivulla. Katto kaiteet.


KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife
ALUE Centro-Ifara District
OSOITE Calle Castillo, 70; Hänen rukoussodansa, 6.Castillo, 70 Suárez Guerra, 6

Suojausaste: Osittainen kortti n. 140.

Suojauslogo n. PGO Santa Cruz de Tenerife. 2014 osittainen lopullinen hyväksyntä.Castillo, 70 Suárez Guerra, 6

PGO Santa Cruz de Teneriffan arkkitehti- ja kaupunkiperinnön kissan logo. Lopullinen lopullinen hyväksyntä, 2014. osa 3. Osa 3.2.1.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.
Miguel ngel Fern ndez Matr n.
Gislaine Hasse
Jos Luis D lukee Mart nezin.
Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.Castillo, 70 Suárez Guerra, 6
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

ESPACIOS URBANOS
Sin Imágen Calle Castillo - Cat:Calles