CASA ALONSO

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Arquitectura Civil y Doméstica. Anterior al S.XX -
Arkkitehti Antonio Pintor aloitti tällä rakennuksella Domingo Pisacan vuodesta 1920 lähtien tarjoamia rehellisempiä muotoja. Koska Cabildo-rakennus oli lähellä, se oli tuolloin tämän viraston pääkonttori.Casa Alonso

Kellari, kaupallinen bassosektori, jolla on suuret suorakulmaiset aukot ja uritetut pilasterit, erotetaan toisistaan. Sitten iso parveke erottaa selvästi kaupallisen alueen ylemmän kerroksen koteista. Parvekkeelta karniiseen menevät pilasterit yhdistävät yläsektorin. Ensimmäisen tason kynnyksessä yhdistyvät avoimet muodot sokkeleiden ja nasta-aasien kanssa. Koostumus on määritelty vaakatasoisina liuskoina: kellari, parveke, kynnys, ikkunaviiva, välinen reunus, toisen kerroksen ikkunat ja rakennuksen viimeistely. Ensimmäisellä tasolla ikkunat ovat jatkuvia pilastrien välillä maisemapaikkakunnassa, joka on jaettu pilastraatteihin sektoreiksi. Toisella tasolla ikkunoiden ovet sokeissa maissa, avoinna yksittäisille lentäville parvekkeille, takorautakaiteella. Kiinnostavat elementit: Puutyöt. Katto kaiteet. Rautakaiteet parvekkeet.


KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife
ALUE Centro-Ifara District
OSOITE Calle Castillo, 54; Juan Padr n, 8Casa Alonso

Suojausaste: Osittainen arkki n 145.

Suojauslogo n. PGO Santa Cruz de Tenerife. 2014 osittainen lopullinen hyväksyntä.Casa Alonso

PGO Santa Cruz de Teneriffan arkkitehti- ja kaupunkiperinnön kissan logo. Lopullinen lopullinen hyväksyntä, 2014. osa 3. Osa 3.2.1.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä: CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.
Miguel ngel Fern ndez Matr n.
Gislaine Hasse
Jos Luis D lukee Mart nezin.
Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.Casa Alonso
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

ESPACIOS URBANOS
Sin Imágen Calle Castillo - Cat:Calles