CASA ÁLVAREZ

SANTA CRUZ DE TENERIFE
- Arquitectura Civil y Doméstica. S.XX y Posterior -
Tämän työn suunnittelivat arkkitehti Pelayo L pez ja Mart n Romero vuonna 1930 Catalina lvarezille, Fern ndez del Castillo leskelle. Sen arkkitehtoninen tyyli on kehitetty pääosin ekologiseen, vaikkakin hyvin sisältöön, jopa voimakkaiden ekspressionististen vivahteiden kanssa. Hyödyntämällä taloudellisia ja hallinnollisia mahdollisuuksia, joita kaupunginvaltuusto tarjosi vanhojen rappeutuneiden talojen lopettamiseksi, järjestäjän poika päätti hyödyntää näitä etuja ja tilasi Pelayo L. kala -projektin, joka allekirjoitettiin lokakuussa 1930. Loppuosa hankkeesta, Sekä hallinnollinen että rakentava, se on selvä esimerkki siitä, kuinka huonosti kuntien tekninen toimisto toimi tuolloin. Helmikuussa 1936 useiden avatarien jälkeen työ voitiin saada päätökseen.

Katso: DARIAS PR NCIPE, A .: Arkkitehtuuri ja arkkitehdit Länsi-Kanarian saarilla, Santa Cruz de Tenerife, 1985, s. S. 356-357.Casa Álvarez

Rakennus koostuu kellarista, ensimmäisestä kerroksesta ja neljän kerroksen rungosta. Vasemmalla, ovi muihin kerroksiin. Ensimmäisessä kerroksessa on yhtä suuret raot ja suuri parveke kivisillä kaiteilla, jotka peittävät koko julkisivun ja antavat kellarille vaakatason ja määritelmän. Seuraavilla tasoilla on ehdottomasti pystysuora koostumus. Vasen on määritetty kahden pilasterin väliin, joissa on pystysuorat raidat, jotka peittävät neljä tasoa. Neliöikkuna kullakin tasolla. Oikealla puolella lentävä runko, pystysuora lasitettu huvimaja, kehittyy kolmella tasolla. Kiinnostavat elementit: Carpinter a. Pohjakerroksen ovi. Rautalevyjen käsittely. Koristeellisuus julkisivulla. Mezzanine-pylväs ja sen kynnys.

Rakennuksen julkisivun pohjakerros on uusittu kaupallisiin tarkoituksiin laajentamalla aukkoa.Casa Álvarez

KUNNALLISUUS Santa Cruz de Tenerife
ALUE Centro-Ifara District
OSOITE N Castillo Street, 50.Casa Álvarez

Teräsbetoni.Casa Álvarez

Suojausaste: Ympäristökortti n: o 147.

Suojauslogo n. PGO Santa Cruz de Tenerife. 2014 osittainen lopullinen hyväksyntä.

Kiinteistö sisältyy Kanarian parlamentin parlamentin rakennuksen BIC-muistomerkin ympäristöön.Casa Álvarez

- DARIAS PR NCIPE, A .: Arkkitehtuuri ja arkkitehdit Länsi-Kanarian saarilla, Santa Cruz de Tenerife, 1985, s. 356-357.

-Katuarkkitehtuurin ja kaupunkien kulttuuriperinnön suojelun logo. PGO Santa Cruz de Tenerife. 2014 osittainen lopullinen hyväksyntä, osa 3. Osa 3.2.1.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä : CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse

Jos Luis D lukee Mart nezin.

Sendy Hern ndez lvarez.

Valokuva: Jos M. Bossini Ruiz.Casa Álvarez
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien