CAPELA DA TRINDADE (CONJUNTO PATRIMONIAL)

PRAIA
- Conjunto patrimonial. Conjunto arqueológico -
CAPELA DA TRINDADE:

Kyse on historiallisesta ja arkeologisesta kokonaisuudesta, joka jatkuu Kaplan käskystä olla rakentamatta 1800-luvun piispat Frei Francisco Santo Agostinho, joka asutettiin vuonna 1712 ranskalaisen merirosvon Jacques Cassardin um-hyökkäykseen Ribeira Grande de Santiagossa. turvapaikka Trindadessa da daaa morte -yrityksellä vuonna 1719. Neste mesmo espao, numa capela mortuaria, est haudattu tai bispo.

Capela da Trindade sijaitsee Fernin tai Fiel de Lugon vanhassa kaupungissa, josta myöhemmin tulee Igrejan omaisuus. Ribeira da Trindade -nimisen sairaalan runsauteen samaan aikaan kuin maantieteelliseen tai passoon viralliseen asuinpaikkaan kaksi piispaa: Fray Francisco de San Agust n (1709-1719) eo seu seuraaja tai isä Jos de Santa Mar a Jes s. (1721-1736). L

Kaplassa uskonnollinen rakennus tai kirkko on rakennettu maaseutuympäristöön, Kap Verden ainutlaatuinen typologia. Sitä ei tiedetä varmuudella tai rakennusvuotta, mutta on hyvää, että se ei ollut Filippiineiltä 1580-1640, jolloin portugalilaiset kuorot ja espanjalaiset aallot yhdistyvät.

Tässä paikassa, jossa oli historiallinen ja arkeologinen yhtye, se tai luonnontieteilijä Charles Darwin oli vuonna 1832. Ali, kulkiessaan Santiagon kaupunkiin, Darwin tuomitsi satavuotisjuhlavuoden nimeltään baob.

FRAY FRANCISCO DE SAN AGUST N: n hautajaiskoko

Sijaitsee lähellä Capela da Trindadea. Hoje on muualla kuin capelassa, mihin olin haudattu tai piispa D. Fray Francisco de San Agust n.CAPELA DA TRINDADE (CONJUNTO PATRIMONIAL)

Maan yläosassa, lokakuun Gano-muodossa, noin kolmella jalalla molemmilla puolilla, coberta puolisäpallisen segmentoidun kennon avulla. Cantaria Eac Pula de Alvenarian seinillä on myös sisäänkäynnin portaali, joka on koristeltu pilastereilla ja veistetyllä pedra-silmukalla. Tai pedran sisäkatu.

Portaalin edessä on alttari, jolla on edessä tai kolmiomainen alttari, jossa on monikromin jälkiä. Ei mpanoa (espanja tai välivaihe tai risteys e edessä o-ramppeina), rintaliivit o, provavelmente do senhor das terras missä capela rakennettiin. Sisäänkäynnin toisella puolella avataan pieni kaneli.

Tai alttarijoukko, joka on muodostettu retikulaarista, joka on veistetty origem calc rian pedra brancaan (provavelmente das pedreiras da ilha de Maio).

O re pos bulo possui duas väärennetyt jico-tyyliset pylväät, edessä oe-rintaliivit tai tutut. Ei sisustus, jota nämä klassiset elementit rajaavat, mutta siinä on kalkki, joka on erotettu naisten tabuleirosta ja jonka yläosassa on säteittäinen seinä, vermelho-maalattu. Taulukko alttarista foi feitade alvenaria de pedra.

Capela Funerilla olisi yksinkertainen muoto: suorakulmainen kasvi, jonka toisella moduulilla on keskellä keskustaa. Se säilyttää myös pohjoiseinän, alttarijäännökset.

O t mulo-suorakulmainen, 2,39 metriä x 1,34 metriä, oli feito de mmore branco e rosa. Nas escava on arkeologinen, samoin kuin useita erilaisia keraamisia materiaaleja, joista osa löytyi 1800-luvulta.CAPELA DA TRINDADE (CONJUNTO PATRIMONIAL)

CONCELHO Praia
PAIKALLISUUS Trindade
ENDERE O Ribeirinha, Vera CruzCAPELA DA TRINDADE (CONJUNTO PATRIMONIAL)

Cantaria de pedra nas paredes, tijolos na c pula ja jalkakäytävä de Pedra.CAPELA DA TRINDADE (CONJUNTO PATRIMONIAL)

Vuosina 2009-2011 kunnostettu capela foi kaistalee kansalaisjärjestöt-Restauradores Sin Fronterasin; Kaksi Neg cios Estrangeiros e Coopera o - AECID: n ministeri; Kap Verden tutkimuslaitos tai kulttuuriperintö.CAPELA DA TRINDADE (CONJUNTO PATRIMONIAL)

Trindaden historiallinen ja arkeologinen yhtye nostetaan pian kulttuuriministeriön kansalliseksi omaisuudeksi.


- PEREIRA TAVARES, N. Kap Verden arkeologinen inventaario: vero hallintovirastolle tai kulttuuriperintölle. VOL I ja II. Disserta tai Mestrado arkeologiassa. Lissabonin yliopisto 2017.

- Avaa Trindaden historiallinen ja arkeologinen kompleksi

- Restauradores Sin Fronteras; Ulko- ja yhteistyöministeriö u2013 AECID; Kap Verden tutkimuslaitos tai kulttuuriperintö. 2011-2012.

-Restauradores Sin Fronteras (2010) u2013 Consolidation project tai Capela da Trindade, Santiago de Santiago. Kap Verde 2010.

-Ravintolat ilman rajoja u2013 Eettisen ja herkistävän tai sosiaalisen koulutuksen ohjelma arvoltaan Capela da Trindade, Ilha de Santiago. Kap Verde 2010-2011.

- Kap Verden pääkaupunki http://www.governo.cv/ näytetty 15.5.1818.

Fotograf kuten:

Nireide Tavares, 2016

Restauradores Sin Fronteras (2010-2011) u2013 Teknisen koulutuksen ja sosiaalisen tietoisuuden ohjelma Trindaden kappelin parannuksen yhteydessä, Santiagon saarella (Kap Verde).

Facebook IPC (kulttuuriperinnön instituutti).CAPELA DA TRINDADE (CONJUNTO PATRIMONIAL)
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP

No existe/n Bien/es Relacionado/s