CALLE LA BODEGA, 6 (4)

ARONA
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Tradicional Rural Popular -
En kopia av den traditionella landsbygdsarkitekturen i Arona. 19-20-talet I dessa arkitektoniska typologier är de använda materialen i allmänhet dåliga linjer (sten, lera, trä u2026), anpassar sig till de tillgängliga materialen i miljön och till de ekonomiska resurser som finns tillgängliga för dem, i allmänhet knappast. De har vanligtvis en enda växt, av torr sten och täckt med brickor.

Bibliografi: BESLUT 70/2007, av den 2 april, där han förklarar det historiska centrum av Arona som en plats för kulturellt intresse, med en kategori av historiska uppsättningar. Bilaga.

Guide för Arona Historical Ensemble. Arona stadshus.CALLE LA BODEGA, 6 (4)

Byggnad av ett enda rektangulärt golv täckt med gavel med keramiska plattor. På fasaden presenterar den ett unikt förgäves av hopfällbara döttrar och trästickare. Tillgångsdörren leder till en uteplats på sidan.CALLE LA BODEGA, 6 (4)

ARONA MUNICIPALITY
HIST RICO HELMET OMRÅDE
ADRESS La Bodega, 6 (4)CALLE LA BODEGA, 6 (4)

Den här egenskapen ingår i omfattningen av den historiska uppsättningen Arona som förklarades BIC av DECREE 70/2007, av den 2 april.CALLE LA BODEGA, 6 (4)
  • BESLUT 70/2007 av den 2 april, där Arona historiska centrum förklaras som en tillgång av kulturellt intresse, med en kategori av historisk ensemble. Bilaga.
  • Guide för Arona Historical Ensemble. Arona stadshus.

Redaktions- och forskarteam : Arkitekturenhet vid CICOP Foundation.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse.Sikorski

Fotografier: Gislaine Hasse.SikorskiCALLE LA BODEGA, 6 (4)
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP