CALLE DOMINGUEZ ALFONSO, 12

ARONA
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Tradicional Rural Señorial -
Asuminen XVIII-XIX luvun tyypillinen arkkitehtuuri on oriaalinen. Tämä typologia esittelee varakkaille viljelijöille tai maanomistajien perheille kuuluneiden kaksikerroksisten talojen hallintaa (tilavat koteet järjestetään keskuspihan ympärille, käytävät yhdistävät huoneet ja rajoittavat avoimet galleriat).

Bibliografia: PÄÄTÖS 70/2007, 2. huhtikuuta, julistaa Aronan historiallinen keskusta kulttuurin kannalta kiinnostavaksi alueeksi, johon sisältyy historiallinen joukko. Liite.

Aronan historiallisen yhtyeen opas. Aronan kaupungintalo.CALLE DOMINGUEZ ALFONSO, 12

Kulmarakennus, joka koostuu kahdesta suorakaiteen muotoisesta rakennuksesta. Kulmarakennuksessa on kaksi kerrosta ja viisto katto neljästä kattolevystä. Pisin alus on yhdessä kerroksessa ja litteä katto. Epäsymmetriset julkisivut, joissa ovet ja ikkunaluukut, kynnys ja puulaakerit. Tasakattoinen nava on julkisivun yläosa kivimuotilla, kattolattian korkeudessa on viisi kivihallintaa.CALLE DOMINGUEZ ALFONSO, 12

SAARI Tenerife

Aronan kunta
ZONE Historic kypärä
OSOITE N Dominguez Alfonso, 12CALLE DOMINGUEZ ALFONSO, 12

Muurauskiviä lataavat seinät a, kattokatteet ja neljään veteen kallistettu, puiset puusepät.CALLE DOMINGUEZ ALFONSO, 12

Tämä kiinteistö sisältyy Aronan historialliseen joukkoon, joka julistettiin BIC: ksi PÄÄTÖKSellä 70/2007, 2. päivä deCALLE DOMINGUEZ ALFONSO, 12

-DECRETO 70/2007, 2. huhtikuuta, julistamalla Aronan historiallisesta keskustasta kulttuurin kannalta mielenkiintoisia kohteita luokalla Historiallinen joukko. Liite.

- Aronan historiallisen kompleksin opas. Aronan kaupungintalo.

Toimituksellinen ja tutkimusryhmä : CICOP-säätiön arkkitehtuuriyksikkö.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse

Valokuvat: Gislaine Hasse SikorskiCALLE DOMINGUEZ ALFONSO, 12
Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP