CALLE ANTONIO ALFONSO, 8

ARONA
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Tradicional Rural Popular -
En kopia av den traditionella landsbygdsarkitekturen i Arona. XVIII-XIX århundraden. Det finns för närvarande Senior Center.

Bibliografi: BESLUT 70/2007, av den 2 april, där han förklarar det historiska centrum av Arona som en plats för kulturellt intresse, med en kategori av historiska uppsättningar. Bilaga.

Guide för Arona Historical Ensemble. Arona stadshus.CALLE ANTONIO ALFONSO, 8

Hus av en enda anläggning och ett enda rektangulärt fartyg. Lutande tak med fyra vatten av keramiska plattor. Fasad mot gatan Duque de la Torre med två hål. Fällbara bladfönster, träluckor. Den presenterar som ett diskordant element en stenbeläggning i stenen och i vertikala band i ändarna av fasaden som försämras och förarmar detta exempel på Aronas traditionella arkitektur.CALLE ANTONIO ALFONSO, 8

ISLAND Teneriffa

Arona MUNICIPALITY
ZONE Historisk hjälm
ADRESS Antonio Alfonso, 8CALLE ANTONIO ALFONSO, 8

Murverk lastar väggar, sluttande tak med fyra vatten keramiska plattor.CALLE ANTONIO ALFONSO, 8

Den här egenskapen ingår i omfattningen av den historiska uppsättningen Arona som förklarades BIC av DECREE 70/2007, av den 2 april.CALLE ANTONIO ALFONSO, 8

-DECRETO 70/2007, av den 2 april, förklarar det historiska centrum av Arona som en plats för kulturellt intresse, med en kategori av historiska set. Bilaga.

-Guide of the Arona Historical Complex Arona stadshus.

Redaktions- och forskarteam : Arkitekturenhet vid CICOP Foundation.

Miguel ngel Fern ndez Matr n.

Gislaine Hasse

Fotografier: Gislaine Hasse Sikorski.


Descripción Documento Descargar Documento
Ficha GPC CICOP