CASA DE LOS ORAMAS SAÁ

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä on selkeä esimerkki kunnan toiminnallisen ytimen kotimaisesta arkkitehtuurista. Kiinteistö, joka on tällä hetkellä jaettu kahteen taloon, on yksi kaupungin tärkeimmistä taloista osittain johtuen maantieteellisestä sijainnistaan Kirkon aukiolla. Se rakennettiin kohti kuudennentoista vuosisadan ensimmäistä puolta ja kunnostettiin seitsemästoista luvulla. Tämä kuului ensisijaisesti kaupungin yhdelle perustajista, D. Mart n Rodr guezille. Sen rakentaja oli Antonio Lorenzo Delgado Oramas de Sa.

Ajan myötä sen julkisivuihin, lähinnä takaosaan, on lisätty erilaisia lisäaineita. Lisäksi on järjestetty väliseinä, jonka akseli sijaitsee pihalla ja jakaa sen sekä galleriat kahteen itsenäiseen vyöhykkeeseen.Casa de los Oramas Saá

Tämä suuri kiinteistö muodostaa neliön lattian keskuspihalla, koillinen nurkka on viistetty. Ajan myötä sisustusjaot on tehty, ja tällä hetkellä sillä on useita omistajia. Sillä ei ole mediaaneja muiden rakennusten kanssa, joten sillä on pääsy neljän julkisivunsa kautta. Se koostuu kahdesta korkeudesta, vaikka kaakkoiskulmassa se nousee kolmanteen kerrokseen, jota käytettiin karjassa. Kaikki ikkunat olivat alun perin kiinteästä kynnysarvosta, kahdella taittolehdellä ja ikkunaluukulla, joissa rungot, lasitetut päälliset ja puiset istuimet sen alla.

Ensinnäkin eteläinen julkisivu, jossa on yhteensä kymmenen vuorat, erottuu toisessa kerroksessa sijaitsevalle parvekkeelle. Mainittu parveke on järjestetty puusta tehdyn ajimezin muodossa, suljettu kateellisella tavalla kahdella ikkunaluukulla; Sitä tukevat kaksoiskoirat ja sillä on myös oma katto, joka on kehitetty kolmeen veteen ja kaareva laattapinta. Idän alueella sijaitseva talo nousee kolmanteen kerrokseen, sitä käytetään lato; siinä on liukuva ikkuna kohti katua ja katolla on räystäiden alla puinen karniikka kanelitankojen tukemana.

Toisaalta kirkon aukion vieressä oleva länsijulkisivu koostuu yhteensä kahdestatoista lintelisestä aukosta. On huomattava, että näillä aukkoilla ei ole samoja ominaisuuksia. Voit nähdä julkisivun aukkojen epäsymmetrisen jakauman sekä ajan myötä tehdyt muutokset, koska useiden ikkunoissa on ominaispiirteitä.

Lopuksi loput julkisivut jakavat aukot oikein. Puusepät on valmistettu puusta, ja se korostaa pohjoisessa julkisivussa uuden parvekkeen, jossa on modernit ominaisuudet.

Kansien osalta voidaan erottaa kaksi tyyppiä; varten ...Casa de los Oramas Saá

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE N Rosario Square Oramas n 6

UTM koordinoi

X 338 528,68

Ja 3 142 043,51


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC , historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (07.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.

Tiedonanto Villa de San Juan de la Ramblan suositun arkkitehtuurin tutkimuksesta Teneriffan saaren pohjoisosassa , Nayra Jorge Alonso. 2013.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s