CASA DE LOS ORAMAS QUEVEDO

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Se sijaitsee niin kutsutulla kapealla kadulla. Sen pystyi vuonna 1867 D. Mateo Delgado Oramas de Sa (1737-1794) ja jakoi kiinteistön sisarensa Daan kanssa. Catalina, ja oli peritty useita sukupolvia. Alkuperäinen talo jaettiin seinällä kahteen osaan 1900-luvun alussa, pääjulkisivulla syntyi kaupungin vanha koulu.

Pääjulkisivu oli kaksi kerrosta, mutta tällä hetkellä pohjoiseen on lisätty vielä yksi katto, joka on antanut talon nykyisen estetiikan. Lännessä se vieressä oli aiemmin Las Blasasin laatikon n kanssa.Casa de los Oramas Quevedo

Kiinteistö sijaitsee historiallisen keskustan keskustassa, epäsäännöllisellä paikalla, tontista itään ja kolmella julkisivulla, välittäjänä itään. Se on tällä hetkellä jaettu useisiin omistajiin.

Eteläisessä julkisivussa on kymmenen aukkoa, jotka erottelevat pohjakerroksen puolikellarit, jotka on tuuletettu pienten ikkunoiden läpi, jotka sijaitsevat yhteensä neljän yläkerrokseen kuuluvan puusta valmistetun ikkunan alla ja joista on ominaisia kukkakuvioita ja säilynyt erittäin hyvässä kunnossa.

Länsijulkisivu koostuu toisaalta kahden korkeuden moduulista, jossa on kaksi aukkoa (PP), jotka ovat yhdensuuntaiset ja parvekkeella yläkerrassa; ja toisaalta kolmen korkeuden moduuli myöhemmistä jatkeista.

Viimeinen pohjoisjulkisivu, josta pääsee Jos Antonio Avenuelle, joka on muuttunut huomattavasti ja joka koostuu monenlaisista aukoista, jotka on jaoteltu epäjärjestyksellisesti, adintelados ja puusepäntyöt.

Siinä on alkuperäisessä moduulissa laattakatto, jonka koriste-aukko kulkee kanterista räystäiden alle, lisäksi siinä on useita moduuleja, jotka muodostuu sarjasta litteitä kattoja, joilla on keskinen patio.Casa de los Oramas Quevedo

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE C / Kapea n 8

UTM koordinoi

X 338 513,60

Ja 3 142 026,85


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC , historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (07.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s