CASA DE LOS ORAMAS HERNÁNDEZ

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Don Francisco de Sales Oramas Hern ndez rakensi noin 1873 noin 1873 rakennetun kiinteistön, jonka jälkeläiset perivät myöhemmin useiden sukupolvien jälkeen. Se on esimerkki alueen perinteisestä arkkitehtuurista, jossa on pääosin rajuja ja uusklassisia suuntauksia. Sen säilyvyys on tällä hetkellä huono.Casa de los Oramas Hernández

Rakennus sijaitsee tontilla ilman mediaaneja, joka sijaitsee Temistocles D az Llanos -kadulla. Se koostuu kahdesta erittäin kapeasta moduulista, jotka on järjestetty L-muotoon ja jaettu kahteen korkeuteen. On huomionarvoista pääjulkisivun klassikolliset taipumukset, joissa kaikkiaan kymmenen aukkoa on jaettu symmetrisesti ja järjestetyllä tavalla. Katto on litteä kulkiessa, eteläpuolella on kaksi tornia, myös ulkoreunan kanta on.

Koko kotelon alueella on useita kanisteriin tehtyjä elementtejä, kuten eri lattiat jakavat karniitit, aukkojen kehyskehykset, kaikki kulmat mukaan lukien tornien tai alaosan ca.

Yläkerrassa ikkunat ovat samaa mallia: kaksi taittolehteä, joissa on alempi puurunko ja lasitettujen runkojen giljotiiniaukojärjestelmä, asetettu aukkojen edelle, kaiteissa on suuret yksityiskohdat paitsi keskimmäisestä kohdasta, jossa parveke on järjestetty johtuen raon koristeen jatkamisesta sen alle.

On huomattava, että se on huomattavasti huonontunut ja että jotkut puusepät on korvattu muilla nykyaikaisilla suunnittelijoilla.Casa de los Oramas Hernández

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE C / lämpöpatterit D az Llanos, n 2

UTM koordinoi

X 338,629,44

Ja 3 141 924,72


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC, historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (16.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s