CASA DE LOS HERNÁNDEZ ORAMAS

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Vuonna 1817 tulipalo tuhosi alkuperäisen talon, joka kuului D: lle. Jos Hern ndez Bautista, juuri hän alkoi rakentaa sitä tällä uusklassisella näkökulmalla ja osti nykyiset hänen puutarhansa, jotka kuuluivat perheelle Mendez de Roxas.

Teokset valmistaa hänen poikansa, kapteeni Antonio Herndez Oramas (1799-1853). Se kuuluu tällä hetkellä D az-Llanos Bello -perheeseen.Casa de los Hernández Oramas

Rakennuksen tilavuus on suuri, sen pääjulkisivut sijaitsevat kirkkoaukiolla, kiinnitettynä itään sijaitsevaan suureen puutarhaan, myös etelään kohti vanhaa Alh ndigaa.

Pääjulkisivussa on yhteensä kuusi vuorattua lahdetta, jotka on jaoteltu määrätyllä tavalla kahdessa korkeudessa, symmetrisesti keskiakselista. Yläkerrassa on kolme ohuita ovia, jotka antavat tietä pienille parvekkeille, joissa on eräitä yksinkertaisia tai yksinkertaisia kaiteita. Rakoissa on kivirunko tasaisesta sileään.

Toisaalta pohjakerroksessa on kolme aukkoa (VPV), pääovi on erittäin hoikka, lisäksi siinä on kaksi ikkunaa sivuihin, jotka kaikki on kehystetty samalla tyylillä sileällä kivellä kuin kasvin ontot korkeampi. Puuseppä on valmistettu puusta, lasitetut yläkehykset ja paksut kateelliset kiskot.

Länsijulkisivulla, Alh ndiga-kadun vieressä, on yhteensä viisi aukkoa, joista kolme on ikkunalaudan ikkunoita, puurunkoisia ja koostuu kahdesta taitettavasta lehdestä, joissa on lasitetut pystytuet. Katuseinien koronaatio on laattoja, jotka osoittavat niiden pyöristetyn reunan. Katon korkeudessa kolme lyhyttä kanavaa tyhjentävät sadeveden. Korostaa eteläpuolella olevaa tornia n, jota käytetään näkökulmana, ja puutarhan kiertäminen on korkean reunan seinä.

Päärungossa on laattakatto, joka sijaitsee karnissa, joka kulkee kanterin alle räystäkkeen alle, loput katot ovat tasaisesti kulkevia.Casa de los Hernández Oramas

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE N Rosario Oramas Square n 1

UTM koordinoi

X 338 557,94

Ja 3 142 010,68


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC, historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (16.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s