CASA DE LOS GONZÁLEZ DELGADO

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Fastighet med flera ägare består av två hus som trots sin stora likhet byggdes få olika, en av dem daterade som uppfördes under det nittonde århundradet och det andra under det tjugonde århundradet. För närvarande är dess användning bostäder och tillhör olika ägare genom horisontell uppdelning.Casa de los González Delgado

Byggnader vars fasader är medianer vars design har neoklassiska tendenser. De har en oregelbunden växt. Den belyser en gesimsen från övre till nedre galoppen som ligger under takets bästar och som sträcker sig på båda fasaderna. Mellan båda husen finns tolv öppningar fördelade på ett ordnat och symboliskt sätt.

I det här huset finns tre fönster på övervåningen, med två fällbara blad med en inre träpanel och ett tvåpanels guillotinsystem; de placeras före en utbuktande skena. På bottenvåningen finns tre vertikala dörrar med fällbara fönster med stora träramar.

I väster är fastigheten av mått, distribution av öppningar och design eller liknande. Den sticker ut en gesim som ligger under fönstren på övre våningen som är utsträckt i sektionerna som täcker de olika öppningarna, som saknar ett räcke.

Täckningen på båda husen är platt omöjlig.Casa de los González Delgado

KOMMUNE San Juan de la Rambla

ZONE Historisk hjälm

ADRESS C / El Sol, n 7

UTM-KORDINATER

X 338,684,06

Och 3.141.930,25


PGO från San Juan de la Rambla, kattlogotyp för skyddade byggnader i kommunen San Juan de La Rambla, december 1999.

PEP för inre reform av San Juan de la Rambla , februari 1998.

BIC , Category of Historic Set, BOC N 092 (07/16/1993).


Fem århundrades historia av San Juan de la Rambla Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s