CASA DE LOS GONZÁLEZ DELGADO

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kiinteistö, jolla on useita omistajia, koostuu kahdesta talosta, joista suuresta samankaltaisuudesta huolimatta rakennettiin muutama eräs, joista toinen oli vuodelta 1800-luvulla ja toinen 1900-luvulla. Tällä hetkellä sen käyttö on asuinkiinteistöä ja se kuuluu horisontaalisesti jakamalla eri omistajille.Casa de los González Delgado

Rakennukset, joiden julkisivut ovat mediaaneja ja joiden suunnittelulla on klassikollisia taipumuksia. Heillä on epäsäännöllinen kasvi. Se korostaa yläosan ja alaosan välissä olevaa ristikkoa, joka sijaitsee kattovarsin alla ja joka ulottuu molemmille julkisivuille. Molempien talojen välissä on kaksitoista aukkoa, jotka on jaettu järjestelmällisesti ja symbolisesti.

Itäisen talon yläkerrassa on kolme ikkunaa, joissa on kaksi taitettavaa lehteä, joissa on puinen sisempi paneeli ja kaksikerroksinen giljotiinijärjestelmä; ne asetetaan ennen kohoavaa kiskoa. Pohjakerroksessa on kolme pystysuoraa ovea, joissa on taitettavat ikkunat, joissa on suuret puiset rungot.

Lännessä kiinteistö on mittojen, aukkojen jakautumisen ja suunnittelun tai vastaavan mukainen. Se erottuu yläkerroksen ikkunoiden alla sijaitsevasta karniisista, joka ulottuu osiin, jotka peittävät eri aukot, joista puuttuu kaite.

Molempien talojen kansi on tasainen läpäisemätön.Casa de los González Delgado

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE C / El Sol, n. 7

UTM koordinoi

X 338 684,06

Ja 3 141 930,25


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC , historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (07.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s