CASA DE LOS DELGADOS ORAMAS

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Alh ndiga-etupuolella sijaitsevan rakennuksen mukaan rakennustyöt aloitettiin suunnilleen 1800-luvun kolmannella vuosineljänneksellä Antonio Lorenzo Oramas de Sa: lta, joka osti tontin vuonna 1766. Talo kärsi suurista vaurioista aluvin kanssa. n 1826, joka oli yksi eniten kärsineistä, tarvitsi myöhemmin jälleenrakennustyöt. Aika on kulunut sukupolvesta toiseen, ja se on tällä hetkellä asumaton ja pitkälle huonontuneessa tilassa.Casa de los Delgados Oramas

Rakennus koostuu useista moduuleista, joilla on yhdessä epäsäännöllinen pohjapiirros. Se sijaitsee kulmassa Calle la Alh ndiga ja Antonio Oramas. Korostaa suurta määrää aukkoja, joissa on adinteladoja suunnitellulla tai vastaavalla puusepällä, jotka on jaettu epäsäännöllisesti eri julkisivujen välillä. Rakennus koostuu kahdesta korkeudesta ja kolmannesta kerroksesta sisällä.

Suurimmassa osassa taloa on kaareva laattakatto, jossa räystäkkäinen karniisi räystäksen alla. Etelässä siinä on katto-osa, jossa on karniisi kanterista Corridaan, johon pääsee ulkoisella portaikolla ja jossa näkymäpiste sijaitsee. Tämä oli osa 1800-luvun 1826 tutkimuksen jälkeen 1800-luvulla tehtyjä töitä.

Länsijulkisivussa, pääasiassa, sijaitsee suurella puisella parvekkeella, jota tukevat kaksoiskoirat, ja kaiteella on alempana olevat sileät kehykset yhden tasaisen kaiteet. Muutaman jalan koronkiinnitys kengillä tukee kattoa, tämä on kolme vettä viimeistelty kaarevalla laatalla. Oikeiden jalkojen välillä on erotettu neljä kappaletta, kolmen aukon vieressä (kaksi ikkunaa ja ovi). Heikentyneen tilan vuoksi kattorakenteen vahvistaminen on tällä hetkellä perustana.

Ikkunoiden puusepät, joista jotkut ovat muuttuneet, valmistettiin alun perin kolmesta rungosta: sileiden kehysten etupaneeli, välikappale, jossa on kaksi taittolaikkaa, ja ikkuna, jossa laakerirungot; ja yläkappaleen, jonka muodostaa pystyssä lasitetut kehykset ja sisätilojen majakat. Näiden aukkojen sisäpuolella on kaarevat istuimet.Casa de los Delgados Oramas

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE C / La Alh ndiga n 4

UTM koordinoi

X 338,563,82

Ja 3 141 970,20


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP, helmikuu 1998.

BIC, historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (16.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s