CASA DE LOS DELGADO ÁLVAREZ

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -




Noin vuonna 1909 D Francisca Concepci nvarez Hern ndezin (1865-1943) pystyttämä rakennus, jonka jälkeläiset ovat perineet tähän päivään asti.



Casa de los Delgado Álvarez

Tämä kiinteistö, joka sijaitsee La Platetan edessä, koostuu epäsäännöllisestä lattiasta, jossa on takapiha. Sen rakenteessa on klassikollisia taipumuksia, pääjulkisivussa on kuusi linteled-aukkoa, jotka on järjestetty säännöllisesti ja symmetrisesti keskiakselista. On olemassa kaksi karniikkaa kanteesta veistettyyn, jotka ulottuvat koko julkisivua pitkin ja jotka tekevät erotteluviivat, joista toinen on suurempi katon peitelevyn alla ja toinen yläkerroksen lattiassa; Jälkimmäinen laajenee, jotta saadaan parvekkeen uloke, joka liittyy mainitun kasvin kolmeen aukkoon, joka puolestaan on vahvistettu sementtikoirilla. Parveke erottuu leveydestään ja leveästä kaiteestaan kiinnittämään a.

Puusepän tyyppejä on kahta tyyppiä. Pohjakerroksessa on kolme erittäin kapeaa ovea, jotka koostuvat kahdesta taitetusta kehyslevystä ja lasitetusta yläkaarista, joka on puoliympyrän muotoinen. Yläkerrassa on kolme ikkunaa, joista pääsee parvekkeelle. Nämä ovat kaksi taitettavaa lehteä, joissa on alempi puinen neljännes ja kolme lasitettua yläosaa.

Sivujulkisivussa avataan suunnitteluikkuna tai vastaava, jossa parveke korvataan samalla muotoilulla varustetulla kaiteilla. Katto on tasainen läpäisemätön.

Julkisivun oikealla puolella on puinen ristikko, jota suosituissa juhlallisuuksissa koristavat V: n ja Crucisin yhteydessä.



Casa de los Delgado Álvarez

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE C / kapea n 11

UTM koordinoi

X 338,464,19

Ja 3 141 961,34


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC , historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (07.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s