CASA DE LOS BAUTISTAS

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Presbyte Don Andrin s Bautista Perdomon (1652-1719) rakentama 1700-luvun puolivälissä rakennettu Calle de La Laderassa rakennus valmistui rakennuksensa vuonna 1692. Hänellä on ollut useita vuokralaisia Don Francisco Bautista Perdomon läpi. Myöhemmin, 1800-luvulla, se myytiin Don Pablo Hern ndez Bautista. Kotitalouskäytön lisäksi tätä taloa käytettiin San Alberto Magnon toisena opetusakatemiana, jonka perusti Armando P rez Lu s.Casa de los Bautistas

Kiinteistö sijaitsee mediaanien välissä, sillä on U-taso, jossa on patio, ja se on jaettu kahteen korkeuteen. Siinä on kaikkiaan kuusi aukkoa, jotka on järjestetty julkisivulle järjestetyllä tavalla.

Yhtäältä ylemmässä kerroksessa on kolme puisia ikkunoita, joissa on lasitetut kehykset ja giljotiinijärjestelmä, samojen kehysten jatkaminen on mahdollista, että aiemmin ikkunat olivat laakereita, joissa oli kiinteä kehyskehys.

Pohjakerroksessa on pääovi, sisäänkäynnin ovi ja ikkuna, jotka kaikki on valmistettu puusta, vaikkakin samankaltaisia malleja ja liukulaakereita.

On selvää, että terassilla on suuri merkitys, joka on kehitetty laattojen avulla ja jolla on kaksi suoraa puista jalkaa, joissa on kiviperustat käytävän alla, johon pääsee kaksiosaisen puuportaan kautta, jossa on kääntyvät kaiteet.

Katto on viisto, harjakattoinen ja peitetty mutapurkkikaton päällystemateriaalilla.Casa de los Bautistas

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE C / La Ladera n 5

UTM koordinoi

X 338, 428,44

Ja 3 141 911,91


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC , historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (07.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s