CASA DE LOS ALONSO DEL CASTILLO

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Suuri kiinteistö, tällä on ollut suuri vaikutus vuosien varrella. Sen rakensi 1700-luvun lopulla miliisin kapteeni Manuel Vicente Alonso del Castillo, joka antoi merkittävän panoksen, jotta saman laajennustyöt voitaisiin toteuttaa. Vaikka alun perin se kuului yksittäiselle omistajalle, Manuel Vicente määräsi sijoittamaan väliseinän molemmissa kerroksissa osallistuakseen siihen ja lahjoittaa puolet kodistaan kirkolle, Tästä tavasta tuli siitä lähtien tänään kirkon seurakuntatalo.Casa de los Alonso del Castillo

Kulmassa sijaitsevassa kiinteistössä on puolisuunnikkaan muotoinen kasvi, jolla on pieni tai keskeinen piha. Sen pääjulkisivu koostuu yhteensä kymmenestä linjatusta aukosta, jakelu on siisti ja symmetrinen keskiakselista lähtien, erotettuna puuseppien tekemisissä erilaisissa muutoksissa.

Siksi on olemassa neljä myyntityyppiä, jotka kaikki on valmistettu puusta, ja suuri, jossa on lasitetut pystytuet, on se, että sisäpuolella on kaarevia nojatuoleja, jotka ovat tyypillisiä kanarian arkkitehtuurille. Ovet on valmistettu massiivipuusta kaksilehtaisella taittojärjestelmällä, jossa on puurunko.

Sen katolla on puurakenne, jossa on laattalattia. Rästysten alla on kivirannis, myöhempien uudistusten tuloksen lisäksi se sijaitsee kahdessa pienessä katossa.

On selvää, että kahteen pääkäytävään pääsee pääovien kautta. Sisällä on iso terassi, josta kaksirunkoiset puuportaat alkavat, ja oikeat jalat antavat pääsyn galleriaan.Casa de los Alonso del Castillo

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE C / Kapea n 1 ja 3

UTM koordinoi

X 338,535,48

Ja 3 142 021,32


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC, historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (16.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s