CASA DE LA FAMILIA NÚÑEZ

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Jos Antonio Avenue -kadulla sijaitseva rakennus on osa historiallista kaupunkia, jonka herra Juan N ez D az (1870–1950) rakensi 1800-luvun alussa. Sen säilyvyys on tällä hetkellä huono.Casa de la Familia Núñez

Rakennus, joka sijaitsee mediaanien välissä, suorakulmainen ja muodostuu kahdesta korkeudesta. Sillä on yhteensä kahdeksan julkisivuaukkoa, jotka ovat kietoutuneet ja jakautuneet epäsymmetrisesti, mutta oikein, ja sijaitsevat samalla akselilla eri kerrosten välillä. Useissa julkisivun kohdissa ulkopäällyste on kadonnut, mikä antaa meille tietää, että seinät on tehty muurauksesta.

Pohjakerroksessa on neljä ovea, joista kolmessa on ylempi kaari-muotoinen pystyasento, neljäs on kiinteistön pääsisäänkäynnin ovi, ja se koostuu suorakaiteen muotoisesta. Kaikki kirvesmiehet on valmistettu rakennuspuusta, jossa on kaksi taitettua terää ja runkoa. Lisäksi on alempi vyöhyke.

Yläkerrassa on neljä samanlaista ikkunaa, jotka koostuvat kahdesta puisesta pohjapaneelista, keskuslasitetusta rungosta, jossa on giljotiinijärjestelmä, jossa on valkoiset sisävalojen kannet, ja ylemmästä rungosta, joka koostuu kiinteästä pystyasennosta. lasitettu, tämä on järjestetty kattoikkunaksi, joka valaisee huoneiden sisällä. Karniisilla on pieni tai levenevä aukkojen pituus, josta puuttuu suojakaite.

Eri kerrosten väliseinä tehdään karniiseista kanteesta veistettyyn, ja ne ovat suurin mitoista suurempi ja sijaitsevat litteän katon lisäyksen alla.Casa de la Familia Núñez

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE N Av. Jos Antonio n 9

UTM koordinoi

               X 338 430,2 5

Ja 3 141 967,71


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC, historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (16.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s