CASA DEL CONDE DEL PALMAR

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kuninkaallisella tiellä on yksi harvoista pääsyistä, jotka menevät alas kallion reunaan, missä on pieniä lätäköitä, joita naapurit käyttävät kylpyään mereen. Muutaman metrin päässä hylätyssä tilassa sijaitseva Casa del Conde oli kerran tai yksi tuottavimmista tiloista La Ramblan naapurustossa.

Hacienda juontaa juurensa kreivin Del Palmarin seitsemännentoista vuosisadan ajalta, joka on nyt jaettu kahteen osaan, koska puolet osoitettiin orvojen lasten holhoukseen ja loput myytiin muille omistajille.

Pedro de Ponte y Llerena Hoyo y Calder n (Garachico, 1624 - 25. heinäkuuta 1705), Palmarin kreivi, oli Espanjan armeijan ja siirtomaavaltion kuvernööri.

Sotilaallinen Portugalissa ja Flanderissa: Maineikkaan perheen jälkeläisin, hän oli Teneriffan hallitsija ja Calatravan ritarin ritari, kun Itävallan valtakunnan kuningatar Marianan ja Aytonan markiisin määräyksellä hänelle annettiin tehtäväksi esiintyä saarilla. tuhannen miehen nokka, jonka kanssa hän muodosti kolmannen Kanariansaarten alueelta, joka jatkoi vuonna 1662 Extremaduran armeijan turvottamista sodassa Portugalia vastaan. Myöhemmin hän palveli Flanderissa, missä Espanja lainasi sotilaallista tukeaan Alankomaiden yhdysvaltalaisille maakunnille heidän taistelussaan Ranskaa vastaan Ranskan ja Hollannin sodassa. Ponte erottui innokkuudestaan erilaisissa jaksoissa nouseen kersanttipäälliköksi ja kenttämestariksi ja toimiessaan Gentin kuvernöörinä.

Panaman kuvernööri Vuonna 1681 hänet nimitettiin Tierra Firmen kuvernööriksi ja päälliköksi sekä Panamin yleisön presidentiksi. Vuonna 1686 Carlos II perusti hänelle Palmarin kreivin tittelin. Vuonna 1690 hän palasi Espanjaan yleisen kenttämestarin luona ollakseen korkeimman sotaneuvoston jäsen.

Kanariansaarten pääjohtaja: Vuonna 1697 hänet nimitettiin miehittämään Kanariansaarten hallitusta, johon kuului saarien päällikkö samalla kun ...Casa Del Conde del Palmar

Uusklassisen tyylin talo, joka kuului Palmarin kreiville. Se on sarja kaksi pitkittäistä kaupunkitaloa, kaksi kerrosta. Etelään ja länteen julkisivuissa se esittelee katolla varustettua koristekoristeita, karniiseja, ovia ja ikkunoita sekä ylimmän kerroksen kynnyskiskoja. Siinä on myös kehystetty kiviportti.

Päätrapezoidinen julkisivu kahdeksalla geometrisesti järjestetyllä aukolla, mamposteriseinä a.

Pääsy rajatun sivuportin kautta, jossa on puinen ovi, jolla on pääsy taloon ulkoterassin kautta. Tasainen katto, jonka pohjapiirros on epäsäännöllinen, ja ympärysmitalla on kiviseinä ja kynnyksellä koristeltu kiveäCasa Del Conde del Palmar

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ALUE Ribera del Mar

OSOITE Ribera del Mar Street, nro 5

UTM koordinoi

X 340 166,34

Ja 3,142,103,46


PGO San Juan de La Rambla, Suojattujen rakennusten kissalogi. Lopullinen hyväksyntä heinäkuussa 2004.

San Juan de la Ramblan erityinen suojelusuunnitelma ja sisäuudistus 1997


Cartograf a de Canarias SA (GRAFCAN)

PGO San Juan de la Rambla, 2004

San Juan de la Ramblan erityinen suojelusuunnitelma ja sisäuudistus, 1997

Kadasterin sähköinen päämaja.

Jos Antonio Oramas Luis, San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia. San Juan de la Ramblan kaupungintalo. 1999

Jos Manuel Alonso L kala, Dami n Gilbert Bosch. Teneriffan pohjoisosassa sijaitsevien R STICAS-POHJOJEN luettelointi ja lyysimorfologinen tutkimus. 2007

Uutiset Kanariansaarten yleisestä historiasta, nide 3. Jos de Viera ja Clavijo


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento

No existe/n Bien/es Relacionado/s