CAPILLA DE CRUZ DE LA CALLE ANTONIO ORAMAS

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Religiosa. Capillas -
Tämä pieni kappeli sijaitsee historiallisen kaupungin keskustan reunalla, San Josin naapuriin johtavan vanhan tien alussa. On kirjattu, että se pystytettiin vuonna 1928 naapuriryhmän aloitteesta, joka luopui osasta maataan rakentaakseen sen. Tämä kappeli, kuten nimestä voi päätellä, on rakennettu antamaan Santa Cruzin etu.

Se kuuluu ristijoukkoon, joka 3. toukokuuta Fiestas del V a Crucisissa.Capilla de Cruz de la Calle Antonio Oramas

Pienten mittojen suorakaiteen muotoinen rakennus läpäisemättömällä litteällä katolla. Sen sisällä on pieni alttari puisella ristillä.

Pääjulkisivussa voit nähdä suuren määrän koriste-elementtejä a: oven päällä olevassa puoliympyränkaarissa on kiviin veistetyt helpotukset; molemmin puolin ja kiven kautta on myös sileä kivisuojus, jota kruunaa kaksi kuppikiviä kivi lisäksi ylemmästä risteestä, joka muodostaa erotuslinjan frontisin kanssa. Tämä etuosa on varsin erikoinen muotoilunsa suhteen kaarevalla käyrällä, jota kruunaa kivipala, joka sisältää vain yhden turhan, kun kello on asetettu kiviristin alle; Siinä on myös koristekivi etuosan keskellä n, koristeellisina elementteinä. Puolipisteovi, joka antaa pääsyn sisätiloihin, on yksinkertaisen muotoinen, muodostuu kahdesta taitettavasta lehdestä, alaosan puinen neljännes ja kaksi yläosaa, jotka koostuvat tankoista.Capilla de Cruz de la Calle Antonio Oramas

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

OSOITE C / Antonio Oramas 27 (B)

UTM koordinoi

X 338 427,85

Ja 3 141 849,55


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC , historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (07.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s