CALLE LA LADERA, Nº 1

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Sijaitsee Calle La Laderassa, joka tunnetaan myös suuresta määrästä kenkiä, jopa kolme nykyaikaisella tavalla, ja se on sekä korkealaatuisia materiaaleja että nahkaa.

Tästä talosta, jolla on suuret, pystysuunnassa orientoituneet pystysuuntaiset ikkunat, löydämme selvät uusklassisen vaikutelmat, mikä saa meidät ajan tasalle 1800-luvun lopulla tai 1800-luvun alussa.

Voimme havaita nämä vaikutukset korvaamalla massiivipuulaudat muilla takorautalevyillä. Myös heidän puuseppien ja tukien epätasaisuuden vuoksi ilman työtä ja kantavia seiniä, joita ei ole vedetty tasolle, aiheuttavat nämä tyypilliset puolisuunnikkaan muotoiset julkisivut.

Löydämme siinä aukkojen symmetrisen jakautumisen hallitsevan akateemisuuden ohjaamana. Asukkaan tarve luoda etuja kunnioitukselle ja yhteiselle hyvälle on syrjäytynyt. Lisäksi on olemassa arkkitehtonista kasvua ja sosiaalista kasvua, joka kuvaa tyylin vakiintumista.Calle La Ladera, nº 1

Kulmarakennus, sen tyypitys on suorakaiteen muotoinen. Siinä on puolisuunnikkaan muotoinen pääjulkisivu ja suorakaiteen muotoinen toissijainen.

Kehitetty yhdessä kerroksessa, kaksi pääaukon aukkoa, tasaisesti jakautuneet ja kaksi muuta moduulia yhdellä aukolla kahdessa. Korostamme viimeisteltyä kynnysveistettyä kivi-albardillaa sekä kivilaikkaa, joka todennäköisesti tulee louhoksesta lähellä Ignimbrita-rikasta kuntaa.

Se koostuu läpäisevästä litteästä katosta, joka muodostaa yhden kuoren, joka on todennäköisesti tehty kunnan mäntymetsien palkeista, lankkuista ja laastikakusta, jonka yläosassa on kalkki.

Löydämme puisia kirvesmiehiä, joiden lasikehykset ja portit ovat samaa materiaalia. Kiinteä kynnys suojattu taonta.


Kunta: San Juan de la Rambla

Vyöhyke: Historiallinen keskusta  

Osoite: La Ladera Street, n. 1

koordinaatit:

X: 338,415,41

Y: 3 141 939,28


San Juan de la Ramblan yleinen hoitosuunnitelma, 2004

San Juan de la Ramblan erityinen suojelusuunnitelma ja sisäuudistus, 1997


Cartograf a de Canarias SA (GRAFCAN)

PGO San Juan de la Rambla.

San Juan de la Ramblan erityinen suojelusuunnitelma ja sisäuudistus, 1997

Kadasterin sähköinen päämaja.

Jose Antonio Oramas Luis, San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia. San Juan de la Ramblan kaupungintalo. 1999


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento

No existe/n Bien/es Relacionado/s