AVENIDA LAS AGUAS, Nº 21

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Talo, joka sijaitsee Las Aguasin alueella, entisen Camino Realin alueella, joka yhdistää San Juanin alueen Alh ndigan vanhasta kadusta Las Aguasin kadulla, näyttää olevan rakennettu arkkitehtonisen tyylin kautta koko 1800-luvun. Vain esittelevä, yleisin, mikä näkyy paikkakunnalla. Sen säilyvyystila on tällä hetkellä erittäin huono.Avenida Las Aguas, nº 21

Kaksikerroksinen kiinteistö, jossa on suorakaiteen muotoinen pohjaratkaisu, jonka pääjulkisivulla itään päin olevan puolisuunnikkaan muodossa on seitsemän aukkoa, jotka ovat jakautuneet epäsäännöllisesti ja epäsymmetrisesti. Pääovi, johon pääsee muurauskaltevalla päällä, on siirretty oikealle.

Rakojen puutyöt ovat yksinkertaisia, joista näemme viisi ikkunan yläkorkeutta, suuret yksinkertaiset neljäsosaa, lasitetut taitettavat lehdet ja mamposter a. Ovi koostuu kahdesta taitettavasta lehdestä ja rungosta ilman yksityiskohtia. Lisäksi pieni ikkuna voidaan nähdä kattoikkuna ja ilmanvaihto.

Sen katto on kallistettu kahteen epäsymmetriseen veteen, viimeisteltynä arabialaisella laatalla tai jalalla, josta tulee prismapiippu ja jonka roiskeita havaitaan julkisivussa neljän sitä pitkin jakautuneen Rgolan avulla.Avenida Las Aguas, nº 21

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONA Waters

OSOITE N Las Aguas Avenue , n. 21

UTM koordinoi

X 339.052.15

Ja 3,142,118,86


San Juan de La Ramblan PGO, Suojattujen rakennusten kissalogi, 2004 u2013 lopullinen.

San Juan de La Ramblan suojelua ja sisäuudistusta koskeva erityinen suunnitelma , 1997.


- Jos Antonio Oramas Luis, San Juan de La Ramblan viiden vuosisadan historia. San Juan de La Ramblan kaupungintalo, 1999.

- Sähköinen kadastin pääkonttori: www.sedecatastro.gob.es

- GRAFCAN-katsoja: visor.grafcan.es/visorweb

- San Juan de La Ramblan PGO, kissasuojattujen rakennusten logo, 2004


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s