ANTIGUO CEMENTERIO Y CALVARIO

Villa de San Juan de la Rambla
- Arquitectura Religiosa. Calvarios -
Kun kuningas Carlos III väärinkäytti kirkkojen hautaamista, ja hygieniatilanne ei ollut kestävä, kaupunginvaltuusto määräsi hautausmaan rakentamisen kaupungin poistumistielle. Tämä tapahtui 1800-luvun puolivälissä, vaikka teokset alkoivat lokakuussa 1820.

Toisaalta länteen sijaitseva Golgata rakennettiin vuonna 1849 valmistuneen kaupunginjohtaja D. Miguel Ferndez del Castillo -nimisen naapureiden tuella naapureiden tuella, mikä osoitettiin sen julkisivulle kaiverretulla merkinnällä. Tämä aloite syntyi koettelemuksen palauttamiseksi, joka romahti vuonna 1826.

Sekä El Calvarion että hautausmaan suojelutöitä suorittaa kunnan Mart n Rodr Guez -yhdistysyhdistys.Antiguo cementerio y Calvario

Hautausmaa sijaitsee kaupungin länsipäässä vanhan tien vieressä, joka johtaa Icod de los Vinosiin, aivan San Juanin louhoksen lähellä. Sen kasvi on suorakaiteen muotoinen ja sitä rajaavat mamposter a: n seinät. Sen sisäosaan pääsee pääjulkisivun päällä olevan kannen kautta, joka koostuu paksuista aaltoputkimaisista seinistä, joiden päissä on kivipyramidit; ovelle istuu veistetty kiviristi.

Sisällä on portaikko, josta pääsee pohjoiselle alueelle, missä on käytävä, joka johtaa hautauskapeliin ja sivuttaisrakoihin. Haudat on jaettu yhdensuuntaisiksi kaistoiksi ja niitä ympäröivät puutarhat, joissa on laaja valikoima tukikohtia, jotka tukevat kunkin haudan puisia ristejä maa-alueella.

Sen oikealla puolella on pieniä ruokaloiden panteoneja, joiden julkisivut ovat pilastrien kehystettyjä, joista osa on rajattu ja päällä kolmionmuotoisilla reunuksilla, avautuen niissä alemmat kaarret, jotka on suljettu takorautakaiteilla. Ennen näiden haudojen korjausrakentamista kunkin etuosan päällä oli erottava elementti, tänään on vain yksi, joka voidaan nähdä erikseen menemällä hautajaiskotelon vasemmalle puolelle.

Kotelon lopussa istut hautajaiskappelissa suurella lasitetulla kapealla. Sisäpuolelle paljastetaan ristinosa veistetystä ja monikromipuusta. On myös syytä huomata kappelin sivukapeissa veistetyn marmorin tilaukset, joissa on heraldiset kilvet ja perhekohtaukset, joissa on kirjoittajan, italialaisen kuvanveistäjän Angelo Cherubinin allekirjoitus.

Tällä hetkellä sivustolla ei ole enää onteloa, joten vuonna 1983 uusi hautausmaa aloittaa toimintansa ...Antiguo cementerio y Calvario

KUNNALLISUUS San Juan de la Rambla

ZONE Historic kypärä

AV- OSOITE Jos Antonio 34 (A)

UTM koordinoi

X 338,212,06

Ja 3 141 918,53


San Juan de la Ramblan PGO, San Juan de La Ramblan kunnan suojattujen rakennusten kissan logo, joulukuu 1999.

San Juan de la Ramblan sisäuudistuksen PEP , helmikuu 1998.

BIC , historiallisen joukon luokka, BOC N 092 (07.1.1993).


San Juan de la Ramblan viiden vuosisadan historia Jos Antonio Oramas Luis. 1999.

Tiedonanto Villa de San Juan de la Ramblan suositun arkkitehtuurin tutkimuksesta Teneriffan saaren pohjoisosassa , Nayra Jorge Alonso. 2013.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s