CRUCIFIXIÓN DE CRISTO (LIENZO)

Villa de Los Realejos
- Bienes Muebles. Pintura -
Maalausmaalaus, öljy kankaalle, joka kuuluu Murcian maalari Pedro Orrentelle.Tämä maalaus voi olla päivätty 1600-luvun lopulla tai 1700-luvun alkupuolella, ja sillä on selkeät vaikutelmat El Grecolta.Crucifixión de Cristo (lienzo)

N edustus paikalle Crucifixion n Kristuksen esittää keskeisenä osana ristiinnaulittiin kaksi kynnet, ja pää ylhäällä siellä missä se edustaa Jumalan isä. Kristuksen oikealla puolella edustaa hyvää poikaa, joka tarkkailee Jeesusta ristissään, kun taas oikealla puolella huono ladr on edustettuna katsomalla häntä poispäin. Vasemmassa alaosassa Neitsyt näyttää itkevän maan yli ja Mar Magdalena kummankin polvensa viereen, kun taas Pyhä Johannes näyttää seisovan ja katselevan Jeesusta. Kohtaus on saatettu päätökseen edustamalla kolmea vasemmassa alakulmassa olevaa sotilasta, jotka pelaavat noppaa Jeesuksen vaatteissa.Crucifixión de Cristo (lienzo)

Korkeus : 131 cm Leveys : 126 cmCrucifixión de Cristo (lienzo)

Ep Stolan aluksessa, Immaculate Neitsytveistoksen vieressä.Crucifixión de Cristo (lienzo)

Iltre. Villa de Los Realejosin kaupungintalo. VVAA: Los Realejos: historiallinen synteesi, 1996, s. 130.

Säätiön kansainvälinen kulttuuriperinnön säilyttämiskeskus (Cicop), 2013.

BOC.2011 / 227. Kulttuurihistoriallisen omaisuuden muutostiedosto luokan kanssa Historiallinen-taiteellinen muistomerkki Santiago Apstolin kirkon hyväksi Los Realejosin kunnassa.Crucifixión de Cristo (lienzo)
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

ARQUITECTURA RELIGIOSA
Crucifixión de Cristo (lienzo) Iglesia de Santiago Apóstol - Cat:Iglesias