CRUCES Y FUEGOS DE MAYO

Villa de Los Realejos
- Patrimonio Inmaterial. Fiestas y Tradiciones -
Nämä juhlat pidetään kunkin vuoden 2. - 3. toukokuuta välillä Los realejosin kunnassa, ja niissä on kaksi erilaista juhlakeskusta, mutta niitä yhdistää symboli, kuten Risti.

Pyhän Ristin keskustassa sen mielestä on satoja ristejä, joita teillä, julkisivuilla, ikkunoilla, talon sisätiloilla, pihoilla ja kappeleilla koristavat hienoimmat kukat, kynttilät ja valot, jotka rakentavat kauniita alttareita. Perinne, joka vahvistuu joka vuosi ja perii tapoja nuoremmilta sukupolvilta.

 

Paikkakunnan seurakunnassa saman päivän iltapäivänä juhlitaan eucharistia ja pyhä risti käsitellään; Joitakin vuosia tapahtuu ristin legendan esitys, joka antaa sen nimen keskukselle. Päivän toinen pysähdyspaikka on etsittävä sitä Santiagon apostolin seurakunnasta, jossa vietetään kapeaa hopealla peitettyä ristiä 3. toukokuuta aamulla kulkue aurinko- ja yläpuolella olevien kadujen läpi. Viime vuosina on monia naapureita, jotka koristavat ristikkään julkisella tavalla ja paljastuvat ikkunoissa, käytävissä ja ovissa molemmilla kaduilla. Emme saa unohtaa, että puolue ulottuu koko maantieteellisen alueen kuntaan laskemalla yli kolmesataa ristiä ympäri kaupunkia, jotka on koristeltu tälle päivälle.

Kohta ja erillään ansaitsevat tulipaloja Pyhän Ristin kunniaksi. Tarina alkaa seitsemännentoista vuosisadan aikana, kun El Sol -kadun asukkaat, sovittelijat ja maanviljelijät sekä El Medion kadun asukkaat, porvarilliset ja aristiset kratat, kilpailivat parhaimmalla koristeellaan kadunsa ristiin. Pique, joka 2000-luvulla otti erityisen merkityksen loputtomilla rakettisadeilla ja lentämällä, kunnes tuloksena oli ilotulitusnäyttely, jota pidettiin ...Cruces y Fuegos de Mayo

OSAPUOLEN OPAS. Hänen Los Realejosin kaupunginvaltuusto. Matkailun laitos. 2016Cruces y Fuegos de Mayo
Descripción Documento Descargar Documento
No existe/n Documento/s para este Bien

No existe/n Bien/es Relacionado/s