COLEGIO SAN AGUSTÍN (LA ALHÓNDIGA, 13)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kiinteistö, joka on viety alkuperäiseen rakennukseensa 1800-luvulla, on yksi alueen vanhimmista säilyneistä. Alkuperäisessä muodossaan se kuului varakkaille paikallisille perheille, maanomistajille ja viljatuotteille. Saatuaan läpi useita perheitä historiansa aikana, vuonna 1952 se olettaa väliaikaisesti San Agust n -koulun sijainnin vanhan koulun tulipalon vuoksi. Se pysyy kouluna vuoteen 1990, jolloin se sulkeutuu. Talo on päivätty kahdeksastoista vuosisadalla, vaikka se osittain puuttui sen julkisivuun koko yhdeksännentoista ja kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana, kun uusia rakennuksia yhdistettiin kiinteistön alkuperäisiin puutarhoihin. Historiallisesti kiinteistö sisältyy mutapurkkityyliin läheisessä suhteessa arkkitehtonisten muotojen ja toiminnallisuuden välillä, selkeillä ja täsmällisillä toiminnallisilla kaavoilla, leveillä seinämillä, jotka sallivat työntövoiman pitämisen ja antavat hyödyllisiä tiloja. Sen arkkitehtoninen koostumus muistuttaa tämän tyylin olemusta paitsi käytettyjen materiaalien lisäksi myös aukkojen tasapainoisella koostumuksella kasvin käyttötarkoituksista riippuen.Colegio San Agustín (La Alhóndiga, 13)

Kiinteistöllä, huolimatta muutoksista läpi historian ja uusille rakennuksille, jotka tehtiin kiinteistön hedelmätarhoihin La Virgen-kadun varrella, on alkuperäinen tehdas muodossa 'L '. Se pystytään rakentamaan kivi- ja muuriseinien avulla, kunnes se saavuttaa päämoduulin kahden korkeuden ja latoina toimineen toissijaisen moduulin kolme korkeutta. Kiinteistössä on sali, jossa on kivipäällysteitä, joista pääsee takapihalle, missä on oikeiden jalkojen käytävä, johon pääsee ulkoisella puuportaalla. Pää julkisivun aukkojen sijoittelu on siisti ja sivujulkisivun suhteen satunnaisempaa. Sarja on päällystetty kahdella katolla, joissa on neljä kaarevaa laattakattoa puu- ja parirakenteessa. Kattojen reuna-alueilla, jotka ovat kosketuksissa välittäjäseinämien tai kehäseinien kanssa, saostumien vedet ohjataan puualueille.Colegio San Agustín (La Alhóndiga, 13)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street La Alh ndiga, 13

UTM koordinoi

X 344570,27

Ja 3141159.19


Monumentin luokka . Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s