CASERÍO DE LAS CUEVAS

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Caserío -
Pyörän sijainti tai sen määräävät topografiset ja edafologiset olosuhteet, ja sen käyttö liittyy vierekkäisten tilojen omiin kasveihin, käyttö on tällä hetkellä heikentynyt, vaikka sen ympäristössä on terasseja. Suurin rakennuksista on tehty kivi- ja muuramuurauksesta, puutyöt puuseinä. Termi caser tai näyttää viittaavan talon agglomeraatin luonteeseen, mutta toisin kuin haciendas, siellä on hallitseva rakennettu elementti, joka hierarkioi loput rakennetuista tilavuuksista. Pudi ndose päivätty kahdeksannentoista puolivälissä.

Talot olivat keskeinen osa alueen maataloutta. Sen käsitys on käytännössä omavarainen taloudellinen yksikkö, jota perinteisesti ympäröi maatalousmaa, joka käytännössä vastaa kaikkia tarpeita.Caserío de Las Cuevas

Sen rakentaminen perustuu yleensä kiviin ja mudaan, eristyksissä olevien talojen muodossa, ja ne pystyvät saavuttamaan kaksi kerrosta korkeaa. Tässä taloryhmässä on kaksikerroksisia neliölattiakoteja suorakaidekorkeisiin taloihin saakka. Siinä on yleensä pohjakerros, johon viljatilat, tallit ja muut maatalousyksiköt asennettiin, ja yksi tai useampi korotettu kerros, jotka toimivat asunnona.

Sen tehtaan koko on päärakennuksessa yleensä huomattava, koska kaikki perheen jäsenet asuvat yhdessä auringossa.

Katto kiinteistöstä riippuen tehdään monin tavoin tai malleina, kaarevien laattojen merkityksestä riippuen neljästä veteen kasvavaksi.


KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE Los Quintos

OSOITE Las Cuevas, 4. Polgon 5, juoni 139.

UTM koordinoi

X 343362.67

Ja 3141336.16


Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013. u2013 Alkuperäisessä hyväksymisvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari , kunnia. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Protection Logo, Los Realejos, 2013. u2013 Alkuperäisessä hyväksyntävaiheessa-


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s