CASA DEL PUENTE (PUERTO FRANCO, 70)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Rural -
1900-luvulla, kahdenkymmenen ja kolmenkymmenen vuoden välillä, seisoo osassa vanhaa yksikerroksista taloa, jolla on paksut seinät, mikä tarkoittaa omistajan ostovoiman lisääntymistä. Ominaisuuden koostumuksellinen yksinkertaisuus ja kuviollinen abstraktio, jossa esiintyy fuusioita ja erilaisia vaikutteita, käsittävät sen ekologisen omaisuuden tyypillisyydessä, joka on rakennettu Godinezin rotkon viereen. Tällä tavoin alkava ekologinen tyyli sisältää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parannuksia asumiskelpoisuuteen.Casa del Puente (Puerto Franco, 70)

Tämä kiinteistö sijaitsee lyhyen matkan päässä Tigaigan keskustasta ja San Agust n: stä, Puerto Franco Street -kadun vieressä, pienellä rinteellä maata, mistä seuraa kiinteistö, jota on perusteellisesti muutettu ja uudistettu sen mukauttamiseksi hyväksikäyttöön yhden perheen perheen viljely ja majoitus. Rakennus on yleinen ominaisuus pitkänomainen suorakaiteen muotoinen rakenne, joka muuttuu koko historiansa aikana 'L ': n muotoiseksi kasveksi, joka asuu samassa rakennuksessa sekä asuin- että tuotantoyksiköinä. Pää julkisivussa, jossa on aukkoja yleiseen höyryyn, ovet avataan mielenkiintoisella mukulakivikappaleella. Ennen tätä julkista sisäpihaa on mielenkiintoisin arkkitehtoninen julkisivu, jossa aukkojen järjestetty järjestys on ennakoitavasti valmis. Julkisivu on korjattu katolla, joka rajaa litteän katon kehän. Yläkerran puuseppä erottuu suunnittelustaan ja kynnyskiskoistaan.

Rakennuksessa on peruutetut muurauslasiseinät, halkeilevat puupalkkipalkit ja litteät katot, jotka molemmat ovat vaakatasossa peitettynä matalalla katolla.Casa del Puente (Puerto Franco, 70)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Puerto Franco Street, 70

UTM koordinoi

X 344399,37

Ja 3141335.87


Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ', Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s