CASA DEL COCHINO DE ORO (PUERTO FRANCO, 41)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Se nousee kahdennenkymmenennen vuosisadan kolmenkymmenenluvulla, on saanut nimensä kodinrakentajan lempinimestä, joka omistaa suuren osan rannikon puolella olevasta maasta. 1900-luvun alussa Kanariansaarten arkkitehtuuri oli upotettu eri kielille, joilla oli useita koristeellisia ja muodollisia vaikutteita akateemisilla, historialistisilla ja regionalistisilla sävellyksillä. Tämän vuosisadan alkupangardi johti uuden kielen luomiseen. Racionalismi, josta puuttuu tarpeettomia koristeellisia muotoja puhtailla linjoilla ja taipumus muotojen ja tilavuuksien abstraktioon, on sisällytetty uusiin arkkitehtonisiin malleihin uusista julkisivuseoksista aina tilallisen käsityksen saavuttamiseen saakka. uusista rakennuksista.Casa del Cochino de Oro (Puerto Franco, 41)

Se on yksinkertainen, suuren alueen omaisuus, joka nousee julkisella alueella sijaitsevasta korkeasta kasvista suorakaiteen muotoisella julkisivulla. U201CU ' -kasvi jättää takana pienen terassin. Pääjulkisivussa on tutkittu tilavuus- ja koostumuspeli, joka heijastuu aukkojen järjestäytyneessä sijoittelussa. Kohokohtia ovat vaakatasot, jotka muodostavat sementtilaastin ja kynnyksen kattoalueella. Sarja on litteä katto, jossa on neljä vettä. Sisällä hydrauliset laattalattiat erottuvat toisistaan. Sen takaosasta muodostuu terassi ja puutarha, jotka syntyvät kasvin ominaismuodosta.Casa del Cochino de Oro (Puerto Franco, 41)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Puerto Franco Street, 41

UTM koordinoi

X 344616,84

Ja 3141641.83


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s