CASA DE LA PARRA BAJA

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Tämä kiinteistö, joka sijaitsee Plaza de San Sebasti n: n vieressä, oli lähtökohtanaan osa Los Prncipesin johtoa, sillä se oli viinintuotantoon liittyvä rakennus, joka tunnetaan nimellä Los Lagaresin talo. Se on perinteinen 1700-luvun kotimainen arkkitehtuuri, joka on tällä hetkellä jaettu kahteen itsenäiseen kiinteistöön. Los Realejosin kaupunginvaltuusto osti osan tästä rakennuksesta vuonna 1995 varatakseen sen kulttuuriin ja koulutukseen. Vuonna 2008 toteutettiin kattava kuntoutus, ja hankkeesta vastasi arkkitehti Luis M. Mach n P rez. Siinä on tällä hetkellä Casa de La Parran kulttuuritila.Casa de la Parra Baja

Tämä on esimerkki perinteisestä arkkitehtuurista, joka oli alun perin tarkoitettu maataloustuotteiden tuotantoon Los Prncipesin mayorazgon alueelta, ja se perustettiin laskutuskeskukseksi, jossa pidetään viinituotantolaitoksia.

Tämä kiinteistö kasvoi tarpeiden mukaan, kunnes se määritetään sellaisena kuin se esitetään tänään, rakennus rakennetaan Kanaarin pihan ympärille, jolla on galleria, tällä hetkellä suljettu, oikeiden jalkojen tukema, ylläpitäen alkuperäinen portaikko, joka toimii yhdistelmänä mainitun gallerian kanssa ja palvelee jalokerroksen eri yksiköitä. Se on valmistettu puusta, lukuun ottamatta ensimmäistä osaa, joka on ratkaistu kiveen eristääkseen sen mahdollisesta kosketuksesta veden kanssa.

Se koostuu kahdesta kerroksesta ja se edustaa 1700-luvun murska-arkkitehtuuria, jossa aukkojen järjestely on epävirheellinen, ja siinä käytetään aukkoja tarvittaviin paikkoihin, estetiikasta riippumatta.

Pääjulkisivussa voit erottaa eri moduulit, jotka muodostavat arkkitehtonisen kokonaisuuden, joka koostuu kymmenestä aukosta ja jonka päällä on kaksinkertainen kierteitetty räystä. Katot on erotettu neljään veteen arabialaisilla laattoilla, paitsi moduuli, joka vastaa kohtisuoraan päätasoon nähden, litteä katto.Casa de la Parra Baja

KUNNALLISUUS Los Realejos

Matala Realejo -alue

OSOITE Plaza San Sebasti n, 5

UTM koordinoi

X 344313.70

Ja 3140859,74


BIC , luokka u0301a Histo u0301rico -sarjasta, asetus 220/2005. BOC nro 243 (14.12.2005)

BIC , luokan u0301a muistomerkki, asetus 264/2003. BOC nro 199 (30.9.2003)


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, Villa de Los Realejosin kiinteistöjen luettelo. Teneriffan saari , kunnia. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

Historiallisen perinnön saaristo-ohjelma, Teneriffan saaren neuvosto - CICOP Espanja, 1996.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación