CASA DE VÍCTOR YANES (EL PUERTO, 16)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
El Puerto Street -kadulla sijaitseva kiinteistö juontaa juurensa 17–18-luvulle ja on malli suositusta arkkitehtuurista. Rakennus, joka noudattaa kunnassa suositun rivitalon suuntaviivoja, joita on kehitetty 1500-luvulta lähtien, kun paikan materiaaleja käytetään sen tukiseinien muuraamiseen ja yleistä kaltevuuden käyttöä Arabialainen laatta, jonka julkisivut ovat hyvin yksinkertaisia koostumuksellisesti, yleensä asettamalla aukot symmetriselle akselille, jonka merkitsee sisäänkäyntiovi ja ikkunat sen kylkiin.Casa de Víctor Yanes (El Puerto, 16)

Se on yksinkertainen kaksikerroksinen rakennus, joka mukauttaa julkisella alueella olevan maan pinta-alaa suorakaiteen muotoisen julkisivun ja yksityisimmällä alueella kahden julkisivun, jota johtaa erot ulottuvuus kahden tason välillä. Suorakulmainen kasvi jättää pienen hedelmätarhan takaosaan. Pää julkisivun pienestä koosta huolimatta on tutkittu tilavuus- ja koostumuspeli, joka heijastuu aukkojen oikeassa sijoittelussa. Korostaa takapihalla sijaitsevia pilareita, jotka tukevat yläkerrosta. Julkisivussa on koriste, joka piilottaa todellisen kuvan katosta, joka on kallistettu neljään kaarevien laattojen veteen.Casa de Víctor Yanes (El Puerto, 16)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Puerto Puerto Street, 16

UTM koordinoi

X 344706,84

Ja 3141369,28


Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s