CASA YANES (EL PUERTO, 14)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Nyt kun tämä loistava ominaisuus on, on olemassa vanha rakennus, jonka rakentaminen voitiin päivämäärän tuolloin vallitsevien esteettisten kanonien mukaan, 1900-luvun alussa, tarkemmin sanottuna kolmattakymmentäluvulla. Mediaanien välillä rakennettu kiinteistö, joka rakennettiin kahdennenkymmenennen vuosisadan aikana ja jota käsiteltiin Los Realejosissa yhtenä ekologisen arkkitehtuurin malleista, joka arkkitehtonisesti uusii toistaiseksi vallitsevaa mutapurkkityyliä. Paikallisten porvarillisten luokkien edistämä peruskorjaus vastaa visioon ja nykyaikaiseen imagoon, joka tuohon aikaan oli asetettu Kanariansaarilla. Julkisivu korostaa sen koostumuksellista yksinkertaisuutta ja kiinteistön kuvioista abstraktiota, kun esteettiset piirteet ovat sulaneet yhteen. Alkuperäinen ekologinen tyyli sisältää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parannuksia asumiskelpoisuuteen.Casa Yanes (El Puerto, 14)

Kiinteistö on rakennettu monikulmaisella pohjapiirroksella, jossa on tietyt neliöominaisuudet, kahdessa tasossa aukkojen järjestelyllä. Pohjakerroksessa kaikki eri yksiköiden pääsyovet sijaitsevat, kun taas yläkerroksessa on ikkunaovet, joissa on pieni kaiderikkaita veistoksia, jotka perustuvat kasvitieteellisesti kietoutuneisiin piireihin, mikä luo pienen parvekkeen tai näkökulman. Aukkoille on tunnusomaista niiden hoikkaus ja seulalaastista valmistetun rikkaan veistoksellisen muotin olemassaolo ristin osassa, mikä kaikki on mahdollista käyttämällä rakennusjärjestelmiä teräsbetoniin perustuvissa rakenneosissa. Ylimääräisesti kiinteistö on katettu litteällä katolla, joka on suljettu metrissä metrillä varustettuna koristeliuskoilla, joissa on kaiteet ja kaareva etuosa. Koriste-elementtinä julkisivuihin on asennettu kaksi karniikkaa, jotka rajaavat kattoalueen toisen kerroksen ensimmäisen ja toisen kerroksen. Yleensä julkisivu erottuu aukkojen järjestetystä järjestelystä, rikkaasta kukkakoristeesta, ikkunoista, muurauskaiteista ja lentävästä parvekkeesta.Casa Yanes (El Puerto, 14)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE N Puerto Puerto Street, 14

UTM koordinoi

X 344704,64

Ja 3141362.44


Los Realejos PGO, Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s