CASA TOSTE (LA ALHÓNDIGA, 3)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Fastigheten ligger på den västra sidan av Plaza del Carmen och går tillbaka till början av 1900-talet. Den sammansatta enkelheten och den figurativa abstraktionen av egenskapen där det finns en sammansmältning av estetiska särdrag omfattar den inom typologin för ekologisk egendom, byggd enligt angränsande byggnadsriktlinjer som har karakteristiska drag i dekorativa element i trösklarna De övre öppningarna. På detta sätt införlivar den begynnande ekologiska stilen nya byggprocesser, konstruktionssystem och förbättringar av förmågan.Casa Toste (La Alhóndiga, 3)

Fastigheten anpassar sig till landets orografi mellan La Alh ndiga-gatan och Plaza del Carmen och håller i torget en unik höjd medan den i gatuområdet utvecklar en stegad fasad i två och en höjd. Det är byggt på en polygonal växt täckt med platta tak. Arrangemanget av öppningarna är beställt på fasaden, med öppningar yttre färdiga med trillskenor på övervåningen. Stressar stenen avsats som toppar fasaden och avgränsar början av bastan som stänger den platta takets omkrets.Casa Toste (La Alhóndiga, 3)

MUNICIPALITY Los Realejos

OMRÅDE San Agust n

ADDRESS Street La Alh ndiga, 2

UTM-KORDINATER

X 344590,80

Och 3141241.03


Kategori av monument. Church of Carmen och San Agust Square n.

BIC-uppgifter: dekret 90/2008, av den 6 maj. Kanarieöarnas officiella nyhetsbrev, nr 97, torsdag 15 maj 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- I den första godkännandefasen.


Dekret 90/2008 av den 6 maj. Kanarieöarnas officiella nyhetsbrev, nr 97, torsdag 15 maj 2008.

Fantastiskt rådhus till Villa de Los Realejos, u201 Inventarier av fastigheter i Villa de Los Realejos. Teneriffa Island ' , Hon. Stadshus av Villa de Los Realejos, 2012.

OA3 Architecture Office Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Protection Logo, Los Realejos, 2013. - Godkännande -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s