CASA TOSTE (LA ALHÓNDIGA, 3)

Villa de Los Realejos
- Arquitectura Civil y Doméstica. Arquitectura Doméstica Urbana -
Kiinteistö sijaitsee Plaza del Carmenin länsipuolella ja juontaa juurensa 1900-luvun alkupuolelle. Kiinteistön koostumuksellinen yksinkertaisuus ja kuvioinen abstraktio, jossa esiintyy esteettisiä piirteitä, yhdistävät sen ekologisen omaisuuden tyyppiin, joka on rakennettu vierekkäisten rakennusohjeiden mukaisesti, joilla on ominaispiirteitä kynnyksien koriste-elementteissä Yläaukot. Tällä tavoin alkava ekologinen tyyli sisältää uusia rakennusprosesseja, rakennejärjestelmiä ja parannuksia asumiskelpoisuuteen.Casa Toste (La Alhóndiga, 3)

Kiinteistö mukautuu La Alh ndiga -kadun ja Plaza del Carmenin välisen maan sijaintiin ja pitää aukion alueella ainutlaatuisen korkeuden, kun taas kadun alueella se kehittää portaattoman julkisivun kahdessa ja yhdessä korkeudessa. Se on rakennettu monikulmaiseen kasviin, joka on peitetty litteillä kattoilla. Aukkojen järjestely on järjestetty julkisivulle siten, että aukot on ulkoisesti viimeistelty ylemmän kerroksen kynnyskiskoilla. Korostaa julkisivun yläosaa korostavaa kivikappaletta ja rajaa litteän katon kehää sulkevan lisäyksen alkamisen.Casa Toste (La Alhóndiga, 3)

KUNNALLISUUS Los Realejos

ALUE San Agust n

OSOITE Street La Alh ndiga, 2

UTM koordinoi

X 344590.80

Ja 3141241.03


Monumentin luokka. Carmenin kirkko ja San Agust -aukio n.

BIC-tiedot: Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje, n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Los Realejos PGO , Protection Logo, Los Realejos, 2013.- Alkuvaiheessa.


Asetus 90/2008, 6. toukokuuta. Kanariansaarten virallinen uutiskirje, n 97, torstai 15. toukokuuta 2008.

Maineikas Villa de Los Realejosin kaupungintalo, u201 Villa de Los Realejosin kiinteistöjen inventaario. Teneriffan saari ' , Hon. Villa de Los Realejosin kaupungintalo, 2012.

OA3 -arkkitehtitoimisto Tres SLP, 'PGO Los Realejos ' , Suojauslogo, Los Realejos, 2013. - Hyväksyntä -.


Descripción Documento Descargar Documento
Emplazamiento
Situación

No existe/n Bien/es Relacionado/s